Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сексскандал в Държавната дума, депутати в паника проверяват кабинетите си за "бръмбари" (ВИДЕО)

23 септември 2024, 15:34 часа • 1173 прочитания

На 20 септември в прокремълския телеграм канал SHOT се появи видео с мъж, приличащ на депутата от Комунистическата партия на Руската федерация Денис Парфьонов, и жена, практикуваща най-древната професия, не къде да е, а в работен кабинет в Държавната дума. По всичко изглежда, че видеото е направено със скрита камера.

От Комунистическата партия вече са се заели с проучване на изтеклото видео, пишат руски медии като Lenta.ru и URA.ru. Коментарите на ръководството и членовете на партията са в двете крайности. От една страна оттам твърдят, че да се коментира скандалното видео е "безсмислено", тъй като "няма фактура" [за услугата по поръчката на проститутката], съобщи телевизионният канал RTVI. Лидерът на партията Александър Ющенко заяви, че случаят няма нищо общо със самата дейност на партията, а отделно от това по света "е пълно с рижи мъже" [като Парфьонов], както и с работни кабинети.

От друга страна друг депутат от партията, Виталий Милонов, изрази възмущението си и поиска "изчистване на демоните" от кабинета, където е заснето видеото, и почистването му с белина.

Още: В Държавната дума обмислят да забранят филми за "щастливи мъже" без жена и деца: Съмнителни са!

Самият депутат Денис Парфьонов все още не е коментирал ситуацията. ВИДЕО 18+ може да се види на този линк.

Същевременно руският телеграм канал Baza съобщи, позовавайки се на няколко източника, че редица депутати от Комунистическата партия на Руската федерация, от Либерално-демократическата партия и от "Единна Русия" [партията на Путин] са доста обезпокоени за сигурността на кабинетите си след този случай и са потърсили за помощ специалисти, които да проверят работните им помещения за скрити "бръмбари".

Още: Да се пазят от враговете: В Държавната дума настояха да им раздадат бойно оръжие и да покриват физически нормативи

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес