Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руски хвалби са нов камикадзе-дрон: Руски ултранационалист се усъмни (ВИДЕО)

19 февруари 2024, 16:06 часа • 2889 прочитания

За нов руски дрон-камикадзе "Антонов" съобщи прокремълският руски телеграм канал Shot.

Според информацията, дронът бил по-устойчив на вятър и лоши метеорологични условия. Той е дело на "Урал Технопорт" и вече се произвеждал масово, като минал успешни тестове в Челябинска област.

Съобщава се, че дронът може да лети до 140 километра в час и да носи полезен товар с тегло до 3 килограма. Освен това, щели да се правят по 500 дрона на месец и да се пращат на руската армия.

Още: Дронове-камикадзе: Евтиното оръжие, което носи смърт в Украйна (ВИДЕО)

Дали е така?

"Прочетох рекламен пост, че в Челябинск е създаден дрон камикадзе, който се издига на 10 км, носи 3 кг и лети със скорост 140 км. По някаква причина кадрите от теста с постиженията на дрона в реална обстановка според мен са много подобни на тези, направени от симулатор. Можете да направите просто нещо: да вземете този супердрон в бойна обстановка и ако посочените характеристики не отговарят на действителността, тогава да има строги наказания. Не виждам друга форма за борба с многобройните измамници що се отнася до дроновете", прояви неверие един от известните руски телеграм канали, списван от една от емблемите на руския ултранационализъм Иля Мерш.

ВИДЕО: Ято камикадзе-дронове, излитащи от дрон-майка - нов германски проект

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес