Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Последните СНИМКИ на Ален Делон приживе: Толкова много тъга в очите му

21 август 2024, 15:55 часа • 3371 прочитания

Смъртта на легендата на киното Ален Делон донесе много мъка в световен мащаб. Не защото беше неочаквана - той беше болен и възрастен, а защото с него си отиде една цяла епоха на големите филмови звезди, на финеса, красотата и тоталната любов. Да, Ален Делон не бе обичан безкритично, но въпреки това бе признат за изключителен паметник на Франция и на френското кино.

Още: Илияна Раева избухна след смъртта на Ален Делон: Има българи, които са недостижими

Последните снимки на Ален Делон

В последните месеци дъщеря му Анушка публикуваше с негово позволение снимки от ежедневието на баща ѝ и така даваше мигове на близост на хората, които му се възхищават. Последните две снимки, които дъщерята на Делон публикува в своя Instagram профил, показаха момента, в който фризьор подстригва баща ѝ, за да го приведе в по-спретнат вид.

Към снимките Анушка пише: "Делон ще си остане винаги Делон. Винаги красив. Винаги безупречен. Винаги елегантен. Като хубавото вино. Вечно голям. (Смятам, че снимките са красиви. Той също смята, че са красиви. Публикувани са с негово съгласие, както винаги)."

Коментарите под кадрите обаче редуват тотално обожание с предизвестена мъка по една отиваща си легенда. Някои от тях гласят: "Колко много тъга има в очите му. Как можахте да качите тази снимка?!", "Имате куража да се изправите пред една много трудна ситуация и да качите тези кадри", "Красотата се променя с годините. Делон е красив във всеки един смисъл на думата" и др.

Още: Обявиха датата на погребението на филмовата легенда Ален Делон

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес