Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-близо до кралското семейство: Меган Маркъл и принц Хари си купиха вила в Португалия

17 октомври 2024, 19:19 часа • 4989 прочитания

Меган Маркъл и принц Хари закупиха имот в Европа. Двойката, която се премести в Калифорния преди няколко години, купи къща по-близо до кралското семейство – в Португалия.

Според „Дейли мейл“ закупуването на имот в Иберийската страна ще позволи на двойката да получи „златна виза“. Тя ще им даде безвизов достъп до Шенгенското пространство на ЕС, пише БГНЕС.

Херцозите на Съсекс придобиха недвижими имоти в Европа, след като настоящият крал на Великобритания и баща на Хари ги помоли да напуснат Frogmore Cottage в Уиндзор. Кралица Елизабет II им подари къщата като сватбен подарък.

Още: Опасно преследване на Хари и Меган от папараци събуди спомена за смъртта на принцеса Даяна

43-годишната Меган и 40-годишният Хари станаха собственици на имение в луксозен жилищен комплекс на брега на Атлантическия океан CostaTerra Golf and Ocean Club, състоящ се от 300 къщи. Новият имот на двойката се намира в малкото градче Мелидеш на 130 километра от столицата на Португалия Лисабон. Съпрузите планират редовно да почиват там.

Изборът на ново жилище не е случаен. Принцеса Юджини и нейният съпруг Джак Бруксбанк също имат недвижими имоти в Португалия, а Бруксбанк отговаря за маркетинга и продажбите в CostaTerra. Според източника именно те са посъветвали Меган и Хари да купят имот там.

Освен това Меган и Хари вече са посещавали мястото: миналата година те прекараха тридневна ваканция в страната и отседнаха в комплекс CostaTerra с принцеса Юджини и нейния съпруг.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес