Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Основното предназначение на мъжете е да умрат за Родината си: Руски политик (ВИДЕО)

11 май 2024, 19:23 часа • 8088 прочитания

Основната цел на съществуването на мъжете е да умрат за Родината си. Това е основното им предназначение - всичко останало и изобщо животът им като такъв е нещо второстепенно и силно преувеличено. Така смята руският политик и обществен деец Сергей Карнаухов, бивш вицегубернатор на Калининградска област, станал особено известен в Русия като "инициаторът на преследването на Алексей Навални" през 2009 г.

"Ние преувеличаваме значението на живота", каза той в предаването "Соловьев Live" на главния пропагандист на Кремъл Владимир Соловьов. Впрочем самият Карнаухов води собствена рубрика в предаването, но на 9 май по случай Деня на победата по изключение бе интервюиран в студиото от друга руска пропагандистка - Изабелла Либерман, военен кореспондент на "Блокнот Россия". 

Още: Затваряйте си устите и спрете да истерясвате: Руски пропагандист се обърна към жителите на обстрелвания Белгород (СНИМКИ и ВИДЕО) 

Ето как вижда Карнаухов основната функция и роля на мъжете:

Мъжете винаги са се раждали и са били възпитавани с единствената мисъл, че главната цел на мъжа е да даде живота си за Родината. Винаги съм казвал и ще продължа да казвам - най-великата цел е да загинеш за Родината си. Не да умреш мухлясал някъде в килера или на легло, а да загинеш за Родината, в бой.

Самият Карнаухов засега, както е видно, все още не е успял да постигне жизненото си предназначение.

Още: Руснакът канибал, който си опържи човешко сърце с лук, излезе от затвора, за да воюва в Украйна (СНИМКИ)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес