Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Младият Путин: Не искаме да превземаме Крим - пълна глупост е (ВИДЕО)

14 октомври 2024, 17:21 часа • 3754 прочитания

Безспорно дотук през XXI век издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин е човекът, който съперничи на Хитлер през XX век.

Путин подпали най-кървавата война в Европа след Втората световна война, като военните действия започнаха с руското нахлуване и анексиране на Крим през 2014 година. Но младият КГБ агент - във времената, когато се превърна в наследник на Борис Елцин и "спасител с твърда ръка", говори съвсем друго за Крим. Архивите припомнят историята - че според Путин ако Русия тръгне да си връща Крим, ще е тотална глупост и че "ако превземе едно, ще загуби друго". С други думи - лъжите излизат с поразителна лекота от устата му, защото действията му в крайна сметка изтриват думите му без остатък: Турция се обяви "за" връщането на територии на Украйна, включително Крим

И нов спомен - как от "Крим е Украйна" Путин преминава през фаза "руската армия подкрепя кримската териториална отбрана" т.е. проруски сепаратисти, за да превземе полуострова. А след това, поредната лъжа: "Не вярвайте, че след Крим ще последват и други региони в Украйна. Не искаме да разделяме Украйна". Плюс празни приказки как споровете трябва да се решават мирно, без да има външна намеса - още от лъжите на Путин си припомнете в долното видео:

Още: "Защо Путин иска още земя, няма ли достатъчно?": Страшното ежедневие на военни и цивилни в Покровск

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес