Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кралски експерт: Хари може да е заплаха за короната на Уилям

03 юни 2024, 16:43 часа • 2301 прочитания

В скорошно интервю кралският експерт Пол Бурел изказва своите притеснения за възможния ефект, който действията на приц Хари биха имали върху управлението на Уилям, когато се възкачи на трона. Бурел, който бе един от най-близките хора на принцеса Даяна и отговаряше за персонала, който я обгрижваше, вярва, че Хари е тръгнал по пътя на изолацията чрез публичните критики към кралското семейство.

"Мисля, че те просто са го оставили да върви. Крачка по крачка той се приближава към изолацията си.", казва Бурел и добавя, че по-малкият син на крал Чарлз III сам е "натиснал бутона на самоунищожението си", а с действията си спомага за житейския си провал. Според експерта шансовете Хари да успее в настоящите си начинания са нищожни.

Липсата на Даяна

Още: Крал Чарлз удостои сина си Уилям с висше военно звание

Снимка: Getty Images

Пол Бурел казва, че липсата на Даяна много е повлияла на отношенията между братята, а ако беше жива, подобно напрежение би било немислимо. "Никой не би могъл да ги спре и всичко ще продължи, защото никой не е достатъчно смел да надигне глава и никой не е достатъчно силен, за да бъде послушан от Хари."

Според Бурел бъдещите действия на Хари биха имали необратим ефект върху отношенията му с Уилям и респективно върху стабилността на цялата монархия, пише Marca.

Припомняме, че в момента на принц Уилям едва ли му е до брат му, тъй като съпругата му Кейт Мидълтън се лекува от рак.

Още: Тръмп заплаши принц Хари с депортация от САЩ, ако стане президент

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес