Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена спретна скандал на премиера при откриването на магистрала в Хърватия (ВИДЕО)

23 октомври 2024, 10:32 часа • 464 прочитания

Тържественото откриване на магистрален участък в Хърватия бе помрачено от малък инцидент, пише македонската медия "Слободен печат".

Жена спретна скандал на премиера

Точно, когато премиерът Андрей Пленкович и други официални лица се готвеха да прережат лентата, случайна жена застана пред тях и поиска внимание.

Тя се представи и попита дали официалните лица знаят коя е. Кметът на окръга не пожела да отговори, а премиерът го защити, че сега няма време. 

"Той никога няма време за нас", отвърна жената. Тя се опита да започне реч пред властимащите, но беше прекъсната многократно. 

"Хайде, аз ще стоя настрана. Съжалявам, малко ми е неудобно. Господ ще ми прости греховете", каза още жената. Тя застана встрани и се провикваше по време на речта на кмета, но беше избутана от човек зад нея. ОЩЕ: Недоволство в балканска страна: Заплата от 1500 евро вече не стига за нищо

Подробности за пътния участък

Магистралата Загреб-Сисак, чиято последна част е откритата днес отсечка, се строи от 18 години и половина, като досега за нея са платени над 400 милиона евро. Свързващият път, който беше открит днес, е временно решение, тъй като от разклона към магистралата за Сисак се движите по държавния път D-36. Изграждането на свързващия път би отнело твърде много време, затова властите избраха временно решение за отваряне на участъка Лекеник-Сисак. ОЩЕ: След въвеждане на еврото: Хърватия с най-висок рейтинг в историята си

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес