Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Идва дрон, залягайте: По холивудски в Русия – с мирис на петрол (ВИДЕО)

08 юли 2024, 07:25 часа • 1814 прочитания

Ексклузивно. В окото на (информационната) буря. В центъра на събитията. Определено един от руските военни блогъри, предаващи "от първа ръка" събития от войната в Украйна, уцели тези определения с един от последните си репортажи.

Става въпрос за Владимир Романов, който се оказа в непосредствена близост точно когато украински дронове удариха поредното руско петролно депо. Изглежда става въпрос за удара в Краснодарски край, за който се разбра в началото на отминалите почивни дни: Украйна атакува депа за гориво в Краснодарския край (ВИДЕА)

Руска холивудска продукция

Заснетите от Романов видеокадри от атаката определено биха паснали добре в някоя холивудска продукция. Знаменита е и репликата на Романов: "Ну какая такая ху*ня", на фона на взрив след като (украински) дрон се забива в целта. От видеото можете да придобиете представа за какви щети става въпрос:

Междувременно, във Волгоград са поразени електрическа подстанция и помпено съоръжение за градска сигнализация. "Миризмата е очарователна", гласи коментарът за щетите:

Още: Трети ден в Русия гори петролно депо, ударено от украинска атака (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес