Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десетки кадировци са унищожени: Резултатът от удар на Украйна по украинска болница (ВИДЕО)

19 май 2024, 00:48 часа
Реклама

"По моя информация десетки кадировци са "извън строя" след авиационния удар". Това заяви командирът на Легион "Свободна Русия" с позивна Цезар, който коментира пред украинския телемаратон бомбардировката на градската болница във Вовчанск: Мощна бомбардировка по руската армия във Вовчанск, свален руски Су-25: Кратки новини от Украйна (ВИДЕО)

"Това не са чеченци, а роби на Путин, които живеят по закона на "султана Кадиров", добави Цезар. По думите му, в подразделенията на кадировците всъщност на един етнически чеченец се падат десетки военнослужещи от други региони. Той коментира, че това е следствие на наложената от издирвания от Международния наказателен съд за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин практика на обедняване в регионите, което кара хората доброволно да се записват в руската армия с цел постигане на по-висок жизнен стандарт - заради по-голямата заплата.

"За 25 години ценностната система на Путин разложи руския народ, лиши го от човечност - виждаме с примери какви военни престъпления направиха тези подразделения", добави Цезар.

ОЩЕ: Премятат се през козирката: Руснаците натискат и не пробиват в Харковска област (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес