Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Атака с ATACMS? Взривове и пожар в контролирания от Москва Луганск (ВИДЕО)

27 май 2024, 23:01 часа
Реклама

Руската агенция РИА Новости съобщи за поредица взривове в контролирания от Москва град Луганск в Източна Украйна, предаде Ройтерс.

Реклама

По предварителни данни, успешна украинска ракетна атака, вероятно с ATACMS е уцелила т.нар. Висше авиационно училище в Луганск. Вече има и първи геолокализации - минимум една ракета е ударила в района на Луганското летище: Двойно или нищо: Ракети засипаха летището в Луганск за втори път (ВИДЕО)

Кореспондент на ТАСС съобщава, че в Луганск тази вечер са проехтели няколко експлозии при обстрел на града, след които в източните му части е избухнал голям пожар.

Още: Нов руски позор: Остаряла американска ракета размаза ПВО гордостта на Путин (ВИДЕО и СНИМКИ)

Свален дрон в Подмосковието, горящ зърнен терминал в Азов

Междувременно, в Подмосковието е бил свален дрон. Става въпрос за град Балашиха. Заради опасността са били затворени летищата в Москва.

Отломките от сваления дрон са ударили частна къща.

Преди това - в пристанището на Ростов избухна пожар. Първите данни и видеа показват пламъци, обхванали транспортна лента от зърнения терминал. Уникалното е, че руското министерство на извънредните ситуации отрече да има такова нещо, въпреки видеокадрите, предаде руският опозиционен информационен канал ASTRA.

Още: Ракети ATACMS срещу С-400 "Триумф" - двубой и резултат: Уникално ВИДЕО

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес