Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Насри крещи "кучи син" на журналист

24 юни 2012, 10:03 часа • 1135 прочитания
Реклама

Полузащитникът на Франция Самир Насри нападна жестоко френски журналист на АФП след отпадането на "петлите" от Евро 2012. Футболистите на Лоран Блан напуснаха турнира след загуба на четвъртфиналите с 0:2 от Испания, пише standartnews.com.

Насри, който изкрещя "Затворете си устата" на телевизионните камери на мача с Англия от груповата фаза, загуби хладнокръвие след срещата с "Ла Фурия". Това "Затворете си устата" пък бе предназначено именно за журналиста от АФП, който бе написал критичен материал за него. Според футболиста, това е разстроило болната му майка.

Футболистът и представителят на медиите се срещнаха в микс зоната след двубоя с Испания, но Насри отказа да коментира двубоя, тъй като пресата "винаги искала да пише за л***а". Репортерът отговори: "В такъв случай не искам да говоря с вас", при което халфът избухна и започна да псува, наричайки го "кучи син", наред с други обиди,.

Насри остана извън титулярния състав на Франция срещу Испания и се появи в игра едва през второто полувреме при негативен резултат. Според различни информации причината той да бъде на скамейката е скандал в отбора след загубата от Швеция с 0:2. В него са участвали именно Самир Насри, Хатем Бен Арфа и Алу Диара, както и треньорът Лоран Блан. Случилото се остана загадка, но недвусмислени бяха думите на Блан преди мача, когато наставникът обяви, че колективът е по-важен от всичко.

Редактор: Георги Иванов

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес