Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тежко изпитание за Григор - може ли да отстрани Зверев в Синсинати?

14 август 2023, 10:46 часа • 4102 прочитания

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров ще стартира участието си на Мастърс турнира в Синсинати с мач срещу германския тенисист Александър Зверев. Мачът между двамата се очаква да започне след 2 часа през нощта в понеделник срещу вторник, като ще се състои на Централния корт в Синсинати.

Григор Димитров се изправя срещу Александър Зверев

Григор Димитров не може да се похвали с добра статистика в мачовете си срещу Зверев. Двамата са се срещали общо пет пъти, като Гришо има само една победа и четири загуби. Победата на Григор бе в първата среща между двамата тенисисти през 2014-а на турнира на твърди кортове в зала в Базел.

Григор Димитров - Александър Зверев

Последната среща между Гришо и Саша

За последно Зверев и Димитров премериха сили на Ролан Гарос по-рано през тази година. Гришо обаче е печелил турнира в Синсинати - през 2017-а, и ще иска отново да го направи. Букмейкърът efbet дава 2.30 коефициент за победа на Григор Димитров, докато за победа на Зверев ставката е 1.76.

Ще успее ли Григор да победи Зверев?

Гришо показа добра игра във Вашингтон, където стигна до полуфиналите, но отпадна от бъдещия шампион Даниел Еванс. След това той се отказа от участие на Мастърса в Торонто заради контузия. Дали българинът е готов на 100% за игра, предстои да видим. efbet предлага и пазари за точен резултат, като за победа на Гришо с 2:1 сета ставката е 4.90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес