Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Светкавичен реванш: Челси отново ще мери сили с Ман Сити - този път с фатален край

08 януари 2023, 07:30 часа • 4907 прочитания

Английските грандове Челси и Манчестър Сити отново излизат един срещу друг, след като през седмицата си "спретнаха" дуел и във Висшата лига. Този път двата тима се срещат в турнира ФА Къп, а изходът ще се окаже фатален за един от тях - отпадане от надпреварата.

Челси или Манчестър Сити: кой ще продължи напред за ФА Къп?

Челси загуби от Сити по-рано през седмицата във Висшата лига, след като отстъпи с 0:1 на "Стамфорд Бридж". Сега хората на Греъм Потър ще потърсят реванш за поражението на "Етихад", където обаче имат амбициите да се борят за всички възможни трофеи през сезона.

Челси вече има четири поредни загуби срещу Сити

Манчестър Сити е в серия от четири поредни победи срещу Челси във всички турнири, като по-рано през сезона изхвърли лондончани и от Карабао Къп. За днешния двубой efbet предлага 1.44 коефициент за победа на Сити, 5.20 за равен и 7.60 за победа на Челси.

Трябва да се отбележи, че при равенство двата тима ще трябва да преиграват срещата - този път на "Стамфорд Бридж". Към равенство вървеше и последната среща, но гол през второто полувреме промени изхода. За този мач efbet предлага и пазар за Първо полувреме/краен резултат, като за Равен/Равен ставката е 7.60.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес