Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Повторение на финала: Ливърпул и Реал в нов епичен сблъсък в Шампионска лига

21 февруари 2023, 09:31 часа • 2873 прочитания

Два от най-големите европейски колоси - Ливърпул и Реал Мадрид, излизат тази вечер един срещу друг за епичния си първи сблъсък от 1/8-финалите на Шампионска лига. Мърсисайдци посрещат Кралския клуб на "Анфийлд" и ще опитат да си отмъстят за загубения финал през миналата година.

Ливърпул ще опита да отмъсти на Реал Мадрид

Реал Мадрид спечели 14-ата си титла в Шампионска лига през миналия сезон, подчинявайки Ливърпул, а съвсем наскоро стана и световен клубен шампион. Нито "белите", нито "червените" обаче са във формата отпреди девет месеца, като това важи особено за хората на Юрген Клоп.

Ливърпул - Реал Мадрид

Ливърпул и Реал не се намират в най-добрата си форма

Ливърпул изпитва сериозни трудности през настоящия сезон, но все пак успя да подобри резултатите си в последните мачове. efbet дава леко предимство на мърсисайдци в двубоя на "Анфийлд", като ставката за победа на Ливърпул е 2.30, а тази за победа на Реал - 3.30.

Равенството на "Анфийлд" се котира на 3.75 коефициент. Очаква се Карим Бензема да бъде на линия за Реал, а голяма заплаха се очаква да дойде и от Винисиус. Юрген Клоп пък разполага със Салах, Гакпо, Жота, Фирмино и Нунес. efbet дава 1.79 коефициент за над 2,5 гола и 2.05 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес