Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Палачът" на Барселона ще опита да изхвърли и Реал Мадрид от Купата на Краля

03 февруари 2022, 07:30 часа • 3178 прочитания

"Палачът" на Барселона - Атлетик Билбао, излиза тази вечер срещу другия испански колос Реал Мадрид в опит да го изхвърли от Купата на Краля. "Кралете" гостуват на баските в 1/4-финален сблъсък от надпреварата, като дербито ще започне точно в 22.30 часа българско време.

И Билбао, и Реал се "измъчиха" за място на 1/4-финалите

Билбао показа по-силна игра от Барса на 1/8-финалите и след драматичен 120-минутен спектакъл заслужено се класира напред. Реал също се бори 120 минути, за да отстрани Елче. В предстоящия 1/4-финал efbet дава леко предимство на Реал - 2.45 коефициент. Равенството е оценено на 3.50, докато победа за домакина Билбао е с 3.05 коефициент.

Реал Мадрид победи Билбао в последните им 4 срещи

Реал е в серия от четири поредни победи в директните сблъсъци срещу Билбао, като е спечелил седем от последните си девет срещи с баските. За последно двата тима се срещнаха на финала за Суперкупата, когато "белите" надделяха с 2:0. За днешния двубой efbet предлага 1.95 коефициент както за над 2,5 гола, така и за под 2,5 гола в мача.

В последните три мача срещу Билбао Карим Бензема неизменно се разписва. Французинът се намира в отлична форма през този сезон и нищо чудно отново да вкара за "лос бланкос". Пазарът на efbet за това Карим Бензема да отбележи гол по всяко време на срещата е 2.40.

СЛЕД БАРСЕЛОНА: СПРАВИ ЛИ СЕ АТЛЕТИК И С РЕАЛ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес