Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Милан и Ювентус в непредвидим сблъсък на върха в Серия А

22 октомври 2023, 08:00 часа • 3022 прочитания

Италианските грандове Милан и Ювентус излизат тази вечер един срещу друг в голямото дерби от 9-ия кръг на Серия А. Двата тима са сред водещите отбори от началото на сезона и излизат във вълнуващ сблъсък за спортни залози, който е с цената не на три, а на шест точки.

Милан срещу Ювентус в Серия А

Милан започна сезона със седем победи и само една загуба, събирайки 21 точки. Юве пък не остава много по-назад, като е с пет победи, две равенства и една загуба, събирайки 17 пункта. Двата тима са сред претендентите за титлата, а мачът е с огромен залог.

Милан - Ювентус

Кой ще спечели дербито на "Сан Сиро"?

Милан успя да победи Ювентус и в двата шампионатни мача през миналия сезон, а сега "бианконерите" ще искат да спрат тази серия. Букмейкърът efbet предлага 2.35 коефициент за победа на Милан, 3.40 коефициент за равенство и 3.35 коефициент за победа на Ювентус.

Последните два мача на Милан и Юве в Серия А не бяха особено резултатни - "росонерите" победиха Лацио с 2:0 и Дженоа с 1:0, а "зебрите" направиха "хикс" с Аталанта 0:0 и победиха Торино с 2:0. За предстоящото дерби efbet предлага 1.76 коефициент за под 2,5 гола и 2.20 за над 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес