Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ливърпул обърна, но Челси не: Ще има ли супериздънка или ни чака зрелищен финал?

23 януари 2024, 06:55 часа • 9421 прочитания

Време е за вторите сблъсъци от полуфиналите на Купата на Лигата в Англия. И в двата дуела има ясно изразен фаворит, но и в двата случая той изоставаше в резултата. И докато Ливърпул успя да обърне Фулъм и да вземе малък аванс от 2:1, то Челси загуби изненадващо срещу Мидълзбро с 0:1 и не е далеч от това да допусне огромне издънка и да ни лиши от зрелищен финал.

Челси трябва да наваксва срещу Мидълзбро, ако иска да играе финал

Все пак коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Челси да спечели е 1,28 (и съответно 1,92 за това да отбележи поне три попадения), докато ставката за нова победа на сметката на Мидълзбро е 9,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 6,20. Двата отбора се изправят един срещу друг днес (вторник) в 22:00 часа българско време. Този път мачът е на "Стамфорд Бридж".

Ден след това идва ред и на Ливърпул да довърши започнатото. Отново в Лондон и отново от 22:00 часа българско време. На "Крейвън Котидж" Фулъм ще опита да осъществи епичен обрат срещу един от най-силните тимове в страната, срещу лидера във временното подреждане на английската Висша лига.

Ливърпул ще довършва започнатото, за да посегне към трофея за Купата на Лигата

Коефициентът на efbet за това Фулъм да победи в редовното време и да си гарантира най-малкото продължения (в зависимост от това с колко победи) е 4,40, докато ставката за нов триумф на сметката на Юрген Клоп и компания е 1,76. Съответно пазарът за равенство между Фулъм и Ливърпул е оценен на 3,95.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес