Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона ще спира устремения Севиля в гонитбата с Реал Мадрид в Ла Лига

21 декември 2021, 07:44 часа • 1650 прочитания

Шави Ернандес повежда Барселона към ново тежко изпитание в Испания. Тази вечер каталунците гостуват на устремения към титлата в Ла Лига Севиля, който ще се бори на всяка цена за победата, за да скъси дистанцията до лидера в подреждането Реал Мадрид.

В последния кръг Барса се отърси от предходните си два мача без победа и записа труден успех над Елче, който в историята си не е побеждавал каталунския тим. Севиля също постигна труден успех, но срещу далеч по-класен съперник - андалусийци победиха шампиона Атлетико Мадрид.

Победа над Барса ще доближи Севиля на 3 точки от Реал Мадрид

Тимът на Севиля е в серия от три поредни победи в Ла Лига и ще гони четвърта такава срещу Барса в опит да се възползва от грешката на Реал Мадрид, който не успя да победи Кадис в неделя. Успех срещу Барселона би доближил андалусийци на три точки от Реал. efbet предлага 2.71 коефициент за победа на Севиля, 3.40 за равен и 3.00 за победа на Барса.

Барса ще атакува топ 4 срещу най-силната отбрана в Ла Лига

Севиля загуби последната си шампионатна среща с Барселона, изиграна през февруари, но сега тимът е в далеч по-добра форма и с много по-амбициозни цели. Андалусийци имат най-силната отбрана в Ла Лига: само 12 допуснати попадения, но пък в атака са реализирали 28 гола - колкото има и Барселона, който е седми в подреждането и победа може да го вкара в топ 4.

До момента през сезона само шест от 17 изиграни мача на Севиля са завършили с над 2,5 гола, докато за Барса мачовете с поне три гола са девет на брой. efbet предлага 2.06 коефициент за над 2,5 гола в мача и 1.90 за под 2,5 гола. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача се котира на 1.81 коефициент.

НАПРАВИ ЛИ БАРСЕЛОНА УСЛУГА НА РЕАЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес