Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големи отстъпки по кредитите на вноски по случай 8-мата годишнина на Мини Заем

05 юни 2019, 09:25 часа • 1429 прочитания

За да отпразнуваме заедно със своите клиенти осмата година от създаването на небанкова финансова организация MiniZaem.bg, ние решихме следното…

От 20.02. 2019 г. всеки наш клиент, който кандидатства за бърз заем с период на изплащане от 7 до 18 вноски може да се възползва от намаление на лихвите по кредита.

MiniZaem.bg е финансова организация, която се стреми да предоставя на своите клиенти все по-изгодни и гъвкави условия при усвояването на кредитните продукти, които предлагаме. Само за шест месеца успяхме на два пъти да намалим разходите по кредитите, които предоставяме… И не смятаме да спираме до тук!

За нас е важно да можем да отговорим на потребностите на своите кредитоискатели и това е един от основните мотиви, който ни движи да се стремим да сме една от водещите кредитни компании, които предлагат възможно най-гъвкавите и изгодни условия по кредитните продукти, които предлагаме.

За нас е огромна чест, че според кредитния калкулатор Izbiram.bg, който от години сравнява разходите по кредитните продукти на най-големите и популярни в страната кредитни компании, Мини Заем е компанията, която предлага най-добри условия за изтеглени бързи кредити с до 9, 10, 11 и 12 вноски. Нашата кредитна компания е и сред първите три небанкови финансови организации, които предлагат най-изгодни условия за усвоени заеми с от 2 до 8 месечни вноски.

Като прибавим и програмата ни за лоялни потребители и възможността за предсрочно погасяване без такси и с прецизно изчисляване на разходите по кредита с точност до деня на падежа, запазваме позицията си на компания с най-изгодни и гъвкави условия.

От MiniZaem.bg ще продължаваме да работим в посока подобряване на условията по кредитите, които предоставяме и да радваме своите клиенти с още по-добри и гъвкави условия.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес