Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Атрактивна кампания среща бизнес партньори

30 януари 2014, 09:58 часа • 17653 прочитания

С провокативни послания и интересна визия стартира първата имиджова кампания на Интер Експо Център – София. С нея компанията заявява своето водещо място на лидер не само в изложбения, но и в събитийния сектор. Програмата на изложбения комплекс е разширена през последните години и със специализираните си изложби покрива почти всички стратегически сектори на икономиката. Тя включва 20 специализирани В2В изложения и над 50 конгресни изяви.

Виж видео >>> http://www.youtube.com/watch?v=zYI8Q23qrcw

„За да успееш, е необходимо да те забележат!“ е едно от посланията. Предизвикателствата са катализатор за ума и креативността, а всеки бизнес има нужда от енергия, с която да генерира бъдещето си. Именно това е и сред основните цели на Интер Експо Център – да помогне за реализирането на максимално много идеи, да срещнем максимално много партньори и да бъде необходимия партньор на всеки бизнес.

„Стараем се да повишим качеството на съществуващите изложения в нашия календар, а не толкова да залагаме на нови такива. Съсредоточаваме силите и енергията си в това да разнообразим и предложим нещо ново като допълнителна стойност на участниците и посетителите, за да може те да пожелаят да се включат и през следващата година. Това се случва основно чрез обогатяване на съпътстващата програма с различни семинари, демонстрации, уъркшоп и интерактивни демонстрации, в които участниците не остават пасивен слушател. За да бъдем интересни за посетителите, стараем се всяка година да предложим нещо ново и различно, интересна емоция, уникално прежиявяване. Бизнес целите, които всеки един от нашите гости си поставя, са основният фактор той да дойде при нас, но ние работим за това той да открие допълнителни ползи от работата си с екипът на Интер Експо Център. В това се крие предимството на изложбите пред другите форми на рекламната комуникация.“ – споделя Ивайло Иванов, управител на Агенция Булгарреклама, основен оператор на Интер Експо Център – София.

Изложенията са именно тези бизнес форуми, които дават възможност да се срещнат партньори от различни краища на света, да обменят идеи, да демонстрират своите постижения. Незаменимо за всички участници в процеса е именно преживяването на живия контакт, на реалната среща – факт, който все по-развиващата се интерактивна онлайн среда не може да замени. Специалните събития – конференции, семинари и корпоративни форуми са най-ефективният начин за представяне на идеи пред правилната аудитория и за намиране на съмишленици и последователи.

Днес, Интер Експо Център – София разполага с 6 изложбени и 7 конгресни зали, които са домакини на много международни инициативи. Непрекъснато обновяване на сградата гарантира качеството на организираните събития. Резултатът е един модерен и съобразен със съвременните изисквания изложбен комплекс в Югоизточна Европа.

Повече информация следете в профилите в социалните мрежи FacebookGoogle + , You Tube и LinkedIn.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес