Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които никога няма да минат под венчилото

05 май 2021, 23:50 часа

Както показва астрологията, знакът, под който е роден мъжът, има много важна роля в създаването на семейни отношения. Има няколко зодии, които е по-добре да не приемате като съпрузи и като цяло да ги избягвате.

Близнаците са непостоянни шизофреници

Очарователният, вятърничав Близнак по всякакъв начин избягва моногамните връзки. Той се страхува от мисълта да прекара времето си само с една жена. Той трябва да опита всичко, сред Близнаците има дори бисексуални. Близнаците са готови да ви признаят любовта си, като в същото време подготвят среща с друго момиче. Но повече от всички жени по света мъжът Близнаци обича себе си.

Парите го напускат с невероятна скорост и не е ясно защо. Ако Близнаците напуснат къщата за минута, например, за да изхвърлят боклука, той ще се върне няколко дни по-късно с история за това как извънземни са го откраднали.

Да, забавно е с Близнаци: той е прекрасен събеседник, знае как да бъде любезен и галантен.

Ако все още ви интересува брака с Близнаци, бъдете подготвени за много трудности: постоянни предателства, необясними промени в настроението, невъзможност за изпълнение на домашни задължения. Никога не можете да разберете предварително кой ще се събуди до вас днес: очарователните Близнаци, мрачен шизофреник или цирков клоун.

Животът с Близнаци е като симбиоза на цирк с психиатричен диспансер.

Скорпион - свадлив ревнивец

Темпераментният Скорпион има невероятно влечение към противоположния пол, безгранична сексуалност и безсрамно го използва. Много емоционален, изключително чувствен мъж Скорпионът, въпреки това, никак не е подходящ за семеен живот. Бракът с него е постоянен тест за издръжливост.

Необходимо е да се подготвите за живота с него от детството - да закалите волята, да развиете силата на характера в себе си. В противен случай ще покори, разбие, потъпче.

Скорпионът обича емоционално и е също толкова преобладаващо ревнив. За неговата ревност и подозрения се носят легенди. Той не е в състояние да прости, решенията, които е взел, са неотменими.

Изключително горд, саркастичен, отмъстителен, свадлив Скорпионът няма да позволи лидерството на жената в семейството.

Водолеят е свободолюбив мечтател

Неуловимият Водолей иска да запази собствената си свобода възможно най-дълго. Той вярва, че бракът е остатък от миналото и правните отношения му пречат да расте като личност. Ако се случи чудо и успеете да позвъните на Водолей, той веднага ще започне да крои многобройни планове за това как да се прекъсне брачната връзка. При първия случай той ще изпълни схемата и ще изчезне като свободен вятър.

В семейния живот Водолеят е абсолютно безполезен: невероятно мързелив, не му харесва и не е в състояние да изпълнява домакински задължения.

Рибите са патологични лъжци

Рибите имат собствен живот, който е далеч от реалния свят. Той никога не изпълнява обещания поради специалния си манталитет: в момента, в който обещае нещо, това се запечатва в главата му като свършен факт. Той няма представа какво представлява отговорността. Няма смисъл да го упрекваме за небрежност: той постоянно намира виновни.

Рибата е закоравял лъжец. За него измамата е общо състояние, често той самият не прави разлика между истината и лъжата, тъй като искрено вярва на собствените си думи.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес