Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които не прощават

25 февруари 2022, 13:40 часа

Зодиакалните знаци, които принадлежат към елемента Огън – Овен, Лъв и Стрелец – бързо прощават вината на другите. Те са страхотни в изразяването на емоциите си, така че забравят проблема веднага след като изкрещят гнева си. Знаците, принадлежащи към други елементи, обаче не могат да направят това... За кого говорим? Проверете!

„Съжалявам“ – тази дума не им върши работа. Ако имат зъб на някого, никога не го забравят. По правило те не прощават претърпената вреда - могат да носят злоба в продължение на много години и често мислят за отмъщение. Тези зодии няма да ви оставят да живеете спокойно, ако им влезете под кожата! Вижте кой е по-добре да не подценявате.

1. Скорпион

Хората под този знак са най-запомнящи се. Когато Скорпионът почувства, че нещо го е наранило неприятно в нечие поведение, той раздува проблема до невероятни мащаби. Скорпионите култивират всякакво негодувание и обсебващо размишляват върху претърпените грешки. Понякога са прекалено чувствителни към гледната си точка и дори са сълзливи. Но когато решат да си отмъстят - изчезнете от полезрението им.

2. Близнаци

Близнаците са зодиакален знак, който символизира разговор, обмен на мисли. За тях обаче трябва да се каже нещо съвсем различно, когато трябва едновременно да се опише обиденият човек под знака на Близнаци. Тежко на всеки, на който му хрумне подобна идея и реши да докаже на Близнаците, че са сгрешили. Никога няма да го забравят и при всяка удобна възможност ще изтъкват грешки в разсъжденията му.

3. Дева

Зодиакалните Деви са много топли по природа и искат да проявяват разбиране към другите. Въпреки това те си мислят, че винаги знаят най-добре! Затова, ако някой ги разочарова, те го запомнят до най-малкия детайл и след това в продължение на месеци внимателно го анализират. Въпреки че биха искали да простят, им е трудно - не могат да спрат да мислят за случилото се. Девата никога няма да може да „махне“ на нещо, което се е оказало важно за нея.

4. Водолей

Който познава жена или мъж под знака на Водолей, знае отлично, че нищо не го плаши повече от света на човешките емоции. Най-охотно биха отрекли, че дори го усещат. Опитват се да използват здравия разум и не им е лесно да се отворят. Така че, ако го направят и след това бъдат наранени, те ще искат да се скрият отново. Нараненият Водолей не може да бъде убеден да се довери отново за нищо на света. Той ще има рана в сърцето си до края на живота си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес