Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаците на съдбата, които вещаят нещастия

30 януари 2021, 10:50 часа
Реклама

Не всички поличби трябва да се сбъднат, особено ако предвещават опасност и неприятности. Има няколко начина, с помощта на които можете да избегнете неприятни последици и да предотвратите сбъдването на лошата поличба.

Понякога е много трудно правилно да дешифрираме знаците на Вселената и да разберем кои ни предупреждават за предстоящо бедствие и кои - късмет. Обикновено суеверните хора приемат поличбите много сериозно, особено ако вещаят неприятности. Черна котка пресича пътя, жена с кофа върви срещу вас, солта изведнъж се разсипва - всичко това кара суеверния да се притеснява за бъдещето си.

За да предотвратите възможни неприятности, трябва внимателно да тълкувате поличбите.

Беди и неприятности

Повечето лоши поличби вещаят точно беди и неприятности. Например, добре познатото поверие за черната котка, която предвещава нещастие или жената с празни кофи, срещата с която вещае беда.

Проблеми в личния живот

Любовните поличби могат да предвещават щастливи събития или проблеми. Например разсипването на солта предсказва кавга със съпруга.

Болести

Някои поверия могат да се превърнат в трагични последици. На първо място, това са суеверия, свързани с огледалата. Ако счупите огледалото, скоро някой от домакинството може да се разболее. Пеперуда, долетяла в къщата, също не вещае нищо добро.

Парични проблеми и бедност

Знаците не могат да игнорират финансовата сфера на живота. Много от тях вещаят трудности и дори бедност. Ако някой в къщата ви седи върху масата, това означава, че скоро ще се сблъскате с финансови проблеми. Ако стайните растения в дома не се развиват добре, това е предупреждение, че може да сте на ръба на бедността.

Други последици

Поради факта, че има много поличби, е трудно да се каже какви промени ще настъпят в живота ви, ако се сбъднат. Понякога това може да е заплаха за скандал с близки, проблеми на работното място, неприятни срещи, нови врагове и т.н. Във всеки случай не позволявайте лошите знаци да се сбъднат.

Как да неутрализирате поличбите:

Няма нужда да се страхувате, ако съдбата ви е изпратила лош знак. Вместо това, възползвайте се от информацията, за да предотвратите сбъдването на нещастие.

Анти-поличби

Вероятно мнозина са чували за такива анти-знаци като почукване по дърво или плюене три пъти през лявото рамо. Освен това можете сами да измислите начини, които ще ви помогнат да неутрализирате последиците от лоша поличба: например, докоснете копче, прошепнете няколко пъти тайна фраза, която ще попречи на лошият знак да стане реалност.

„Изтриване“ на поличбата

За да предотвратите сбъдването на лоша поличба, можете просто да я изтриете. Направете това като се концентрирате и повторите момента, в който Вселената ви е дала отрицателен сигнал. Тогава мислено си представете, че имате обикновена гума в ръцете си, с която изтривате този неприятен момент. Някои хора са подобрили този метод: за да не се сбъдне поличбата, те описват видяното на хартия и след това късат или изгарят листа. Всеки от тези методи е ефективен, така че можете да използвате всеки от тях.

Не вярвайте в поличби

Скептиците смятат знаците за остатък от миналото, така че нищо не ви пречи просто да не вярвате в него. Дори да си мислите, че в близко бъдеще ще се случи нещо лошо, опитайте се да прогоните тези мисли и тогава суеверията няма да се сбъднат.

Много суеверия са доживели до нас от далечното минало и повечето хора продължават да вярват в тях и да се страхуват, ако предвещават неприятности.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес