Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо не трябва да се връщаме при бившите

10 май 2016, 15:50 часа

Сигурно ви се е случвало да мислите, че сте направили огромна грешка, когато сте се разделили с някой мъж; че всъщност го обичате, въпреки сълзите, които е предизвиквал; че искате отново да усетите прегръдката му, въпреки че не помните кога за последно ви е прегърнал…

Вярвате или не, всяка жена има по един такъв мъж, за когото постоянно си задава въпроса "Ами, ако…?”. Точно затова днес ще ви представим няколко причини, които да ви припомнят защо е по-добре да кажете завинаги "сбогом” на онова лошо момче, което не напуска мислите ви.

Той ще ви нарани отново, а болката не си струва

Честно казано, да искате да се върнете при човек, който ви е наранил, си е чист мазохизъм. Все едно, ако изгорите ръката си на печката, след това отново да я сложите върху котлона. Много жени си мислят, че именно в тази саможертва се крие истинската любов. Уви, не. Когато някой ден срещнете правилния човек, ще си дадете сметка, че любов и болка са взаимоизключващи се понятия.

Той няма време за вас, а вие му давате цялото време на света

Нека не забравяме, че една истинска връзка се основава на взаимност. Колкото и да се опитвате да компенсирате загубените мигове, "една птичка пролет не прави”.

Кои са останалите причини – разберете ТУК!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес