Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези ЗОДИИ ще ви кажат всичко директно

20 януари 2022, 09:15 часа

Има хора, които са известни със своята директност. Те не си падат по заобиколки и красиви думи, а изричат нещата такива, каквито са. Понякога имаме нужда имено от толкова прямо мнение. Ето как да разберете кои зодии могат да ви го дадат.

Не се доверявайте на тези ЗОДИИ, те ще ви подхлъзнат

Овен

Те с целенасочени и безкомпромисни в постигането на своите желания. Ако вие се поставите на пътя им няма да се поколебаят да спорят с вас открито и директно и да ви поставят на мястото си. Ако имате овен в приятелските си кръгове, подгответе се, че често можете да получавате нежеланото им на моменти мнение и хапливи коментари, които са в разрез с техните разбирания. Те не го правят от лоша умисъл, но определено са честни и директни в комуникацията си. Просто такава е тяхната природа.

Лъв

Те са искрени, емоционални и здраво стъпили на земята. Когато си позволят да са груби, това е защото са сигурни в думите си, но бързо се извиняват и се стараят да са тактични. Тяхната дипломатичност и прямост печели хората до тях, които си търсят честен приятел за искрено мнение.

Какво да направят тези ЗОДИИ, за да имат по-балансиран живот

Скорпион

Те са това, което ви представят не целят да печелят симпатии и да играят ролята на добрите. Често може да ви изненадат с коментар по дадена ситуация, но са открити и говорят каквото мислят. За тях истинското общуване е такова каквото го виждат те и не се занимават с интриги и сплитни.

 

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес