Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези нюанси червило правят зъбите ви да изглеждат по-жълти

16 септември 2024, 16:35 часа

Тези три нюанса червило ще направят усмивката ви по-красива. Ключът е в нюанси на студени цветове, защото по-топлите цветове могат да подчертаят жълтите петна по зъбите.

Вижте още: Как да заличим признаците на умора с грим: 5 трика от гримьор

Изборът на правилния нюанс на червилото е също толкова важен, колкото изборът на правилната основа за вашата кожа.

Червилото, в зависимост от цвета и нюанса си, може да направи зъбите ви да изглеждат по-бели, ако според теорията на цвета подчертава ефекта на илюзията.

Има едно основно правило, което трябва да имате предвид: избягвайте топли нюанси като оранжево, кафяво, коралово или други с жълт нюанс, които ще подчертаят петната по зъбите ви.

Също така, опитайте се да избягвате нюанси от бежово до кафяво, които са склонни да потъмняват външния ви вид и следователно външния вид на вашите зъби. Вместо това изберете сини нюанси – по-известни като студени нюанси – които естествено избелват зъбите, като червилaтa по - долу.

Студено червено

Истинско парижко par excellence , червеното червило може да стане най-добрият ви съюзник за подобряване на усмивката ви. И избягвайте червените с топли нюанси, които увеличават видимостта на жълтите петна по зъбите.

Бледо розово

Точно като червеното със сини нюанси, бледорозовото създава илюзията за бели зъби благодарение на студените си нюанси и придава на лицето много мек вид.

Вижте още: Какъв сватбен грим няма да е подходящ 2024: 4 основни грешки

Цвят слива или вино

Приглушен нюанс на лилаво (противоположно на жълтото на цветното колело), ​​цвят на слива, е идеалният нюанс за изсветляване на зъбите и шикозен външен вид. Ще стои особено добре на хора със загар и като цяло е истински хит за есенните дни.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес