Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ритуал за пари и късмет за предстоящата година

04 февруари 2021, 07:45 часа

Хората ходят на баячки, врачки и какви ли не хора със "специални" умения, за да им изчистят негативната енергия и да им направят амулет за късмет. Това съвсем не е необходимо, за да привлечете късмета на своя страна. Единственото нещо, от което имате нужда е игла, конец и малко повече вяра. Все пак трябва да повярваш, за да се случи!

Вземи съдбата си в ръце и не си хвърляй парите по разни шарлатани!

Като за начало трябва да изберете дрехата, на която ще бъде направен ритуала. Това може да я любимата ви блуза, дънки или дори ръкавици! Много добре си помислете и добре формулирайте това, което искате да ви се случи. Вземете иглата, измерете 30-40 сантиметра от конеца и го вденете в нея. Докато го правите трябва да повтаряте желанието си. Всеки ден трябва да правите по един бод и не бива да пропускате дни или да сменяте конеца, защото в противен случай ще трябва да започнете от начало. Затова е много важно да измерите достатъчно конец!

Ритуалът започва действително от вторият ден. Първият ден само трябва да вденете конеца в иглата и да го оставите забоден в дрехата. На следващия ден вече започвате с бодовете, като ритуала продължава 40 дни. Твърди се, че най-подходящото време е вечер и в същия час, в който сте направили първия бод.

Не забравяйте да повтаряте желанието си, докато правите бодовете. Дрехата трябва да се съхранява на скрито място, далеч от негативна енергия. Шийте от обратната страна против лоши очи. В края на ритуала, на 40-тия ден трябва да имате плоска линия. Много е важно да съхранявате дрехата на спокойно място, защото негативната енергия може да неутрализира ритуала.

На 40-тия ден, преди да направите последният фискиращ бод, трябва да изречете желанието си точно 4 пъти - във всяка една посока: север; изток; запад; юг. След като го изречете, направете финалния под, отрежете и приберете иглата.

Дрехата не бива да я обличате преди да почувствате, че желанието ви е започнало да се изпълнява от Вселената! Докато не се случи това - приберете я в шкафа и не я обличайте. Преди, по време и след края на ритуала не трябва да спирате да вярвате, защото това е от ключово значение за успеха! За да привлечеш късмета на своя страна, трябва да мислиш в тази посока и да искаш положителната промяна в живота!

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес