Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проверете дали имате съвместимост с партньора си по дати на раждане

05 септември 2022, 08:20 часа
Реклама

Нумерологична съвместимост по дата на раждане

Как става това: трябва да знаете пълната дата на раждане – вашата и неговата. Напишете всички числа в един ред и ги съберете, докато получите просто число от 1 до 9.

Как се случва това? Например, ако сте родена на 1. 01. 1996 г., а вашият партньор е с рождена дата 2.02.1993 г. Сумирате числата на вашето раждане: 1+1+1+9+9+6=27, това е 2+7=9.

Значи вашето число е 9.

Изчислете и датата на партньора ви: 2+2+1+9+9+3=26, след това 2+6=8.

Числото му е 8.

Сборът на вашите и неговите числа: 9 + 8 = 17 – ,но, трябва да получим едноцифрено число: 1 + 7 = 8.

8 -  числото на вашата съдба. Всяко число на съдбата има свое собствено значение и тълкуване. Остава само да разгледаме значението му в списъка по-долу.

Число на съдбата – 1

Можете да местите планини, ако обедините силите си. 1- висока съвместимост, съюзът ви ще бъде дълъг и надежден, а приятелството силно, ще бъде основано не само на чувства, но и на доверие.

Число на съдбата – 2

Стабилно финансово състояние на един от партньорите. Колкото повече доходи, толкова по-силен е съюзът. Бракът, и приятелството ще продължат дълго време, ако се уважавате и не се дразните за дреболии.

Число на съдбата – 3

И двамата обожавате общуването и флирта. Връзката ви няма да е скучна, а нервна и страстна. В същото време имате способност за взаимно разбиране от половин дума и искрена способност да се притичате на помощ на другия.

Число на съдбата – 4

Организация, постоянство, комфорт. Ще имате топли отношения, еднакво ще проявявате грижи и тревоги за другия. Но най-напред всеки от вас ще трябва да се постарае да усвои вътрешното си противоборство.

Число на съдбата – 5

Огнена страст и много секс. Основата на връзката ви е харесването, което ви привлича един към друг. И въпреки че отношенията ви се основават на любов, и двамата в началото ще си останете егоисти. Всеки ще настоява на своето, опитвайки се да доминира във връзката.

Число на съдбата – 6

Бъдете сигурни, че ще бъдете заедно дълго време. Абсолютният приоритет и за двама ви е взаимопомощта. Ако искате да се ожените, ще имате спокойно и дружелюбно семейство, а ако се наложи да прекратите романса, ще останете добри приятели.

Число на съдбата – 7

Двойката ще се окаже (почти) перфектна, а партньорите ще станат и приятели за цял живот. И не може да става дума за преструване - вие буквално сте създадени един за друг.

Число на съдбата – 8

Вие сте твърде различни, но точно това ви привлича един към друг. Връзката ви може да се нарече странна и нестандартна: единият от партньорите е по-уверен и готов да поема рискове, а вторият е плах и се нуждае от стабилност.

Число на съдбата – 9

За вас ще бъде най-добре да останете приятели. В противен случай трябва добре да изчислите всички плюсове и минуси, подхождайки към проблема възможно най-практично. В такава връзка всеки от партньорите винаги ще дърпа „чергата“ към себе си, накърнявайки интересите на другия.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес