Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отървете се от токсините с тази домашна напитка!

18 август 2021, 09:54 часа

Постоянно търсим нещо, което да ни освобождава бързо от токсините и натрупаните мазнини без да ни измъчва прекалено дълго време. 

Тази напитка не просто ще изхвърли излишната вода и токсини от тялото, но също успява и да разтваря натрупаните мазнини, особено по корема и да ускори метаболизма.

Детокс диета - какво прави и колко дълго да я правим

За това ако мечтаете за плосък корем, ето ви първата рецепта:

Смелете 2 връзки магданоз в блендер или пасатор и вътре изстискайте сока на един лимон. Добавете една чаша вода към сместа и я разбъркайте старателно.

Най-добре е да се пие в продължение на 5 дни, сутрин на гладно, след които направете почивка от 10 дни и продължете пак така.

Магданозът е страхотен диуретик. Помага срещу подуването на корема и пречистването на тялото от токсини.

Следващата рецепта е за вода "Саси", която ще е страхотно допълнение към диетата ви и помага много при подуване и задържане на излишната вода в тялото ви.

Освежава тялото, успокоява храносмилателния тракт и стимулира храносмилането. Освен това съдържа изключително малко калории.

Диета с яйца – подходяща ли е за вас

Продукти:

2 литра вода (около 8 чаши)

1 ч.л. настърган джинджифил

1 краставица

1 лимон

12 листа мента

Приготвяне:

Краставицата и лимона нарежете на тънки филийки и ги сложете във водата с всички други продукти. Разбъркайте ги добре и ги пъхнете в хладилника за една нощ. На следващия ден прецедете.

Ако спазвате здравословна диета, тази напитка ще бъде страхотно допълнение към нея!

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес