Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не си правете такъв маникюр, ако сте жена със стил

06 септември 2022, 19:33 часа

Някои видове маникюр могат да развалят всяка визия. Маникюрист сподели какъв дизайн на ноктите винаги изглежда евтин и какви алтернативи има.

Аерография

За аерография се използват шаблони, което значи, че дизайнът е масов. Майсторката на ноктите Меган Търнър смята, че за да изглеждате стилно, луксозно и скъпо, е по-добре да намерите маникюрист, който може да направи уникална рисунка върху вашите ноктите.

Грешки в маникюра, които развалят визията и вредят на здравето

Стикери за нокти

Такива стикери станаха популярни по време на пандемията от коронавирус, когато салоните не работеха. Известно време след премахването на ограниченията те все още остават актуални. Но сега, отбеляза Меган, няма извинение за евтините пластмасови лепенки. В допълнение, те бързо се лющят, оставяйки ноктите небрежни и поддържани.

Маникюристката е намерила необичайна алтернатива на стикерите, предлагайки използването на сухи цветя. Те трябва да се залепят по ноктите веднага след нанасянето на основата и след това да се покрият с прозрачен лак.

Дебели акрилни нокти

Такива нокти и елегантни ръце са несъвместими. Меган Търнър препоръчва използването на гел лак, който има по-естествен и стилен резултат и по-малко уврежда ноктите.

"Патешки" нокти

Разширяващите се нокти станаха популярни през 2021 г. Те изглеждат твърде претенциозни и неестествени, а следователно и евтини.

Какъв маникюр да си направим според тоалета?

Френски маникюр

Търнър смята, че класическият вариант на маникюр с плътни бели връхчета през 2022 г. е остарял и може да направи визията по-евтина. Тя съветва да изберете други варианти - с най-елегантна линия "усмивка", може да бъде цветен. Такива върхове на ноктите изглеждат много по-тънки и по-деликатни.

Някои видове маникюр няма да оскъпят вашия образ, а напротив, ще го свалят до нивото на провинциален. Ето как да не покажете, че сте без стил и същеврвменно да си платите за този фал.

1. Котешки нокти

С удължени котешки нокти или стилети, които бяха вече не са на мода, няма да приличате на фатална съблазнителка, а по-скоро на Върколак от X-Men. Това може да се сравни с оръжие: едно рисково движение и може да нараните себе си или другите.

2. Балерина нокти

Такъв маникюр добавя възраст към ръцете, като се фокусира върху несъвършенствата на кожата и прави пръстите груби. Заложете на естествена форма

8-те най-актуални маникюра за лято 2022

3. Дизайн върху всеки нокът

Този дизайн кара ръцете да изглеждат по-стари и груби, привличайки вниманието към несъвършенствата. Изберете по-дискретен маникюр, ако не искате да минавате за провинциалистка.

4. Кристали и мъниста

Кристалите и мънистата върху ноктите се считат погрешно от много жени за демонстрация на богатство. Подобни опции за маникюр могат да се видят при световни знаменитости. Вярно е, че те декорират ноктите си не с камъчета, а с диаманти. Въпреки това, както кристалите, така и скъпоценните камъни изглеждат еднакво вулгарно на ноктите.

5. Неонов маникюр

Неоновите лакове бяха хит през 90-те години, те привличат прекалено много внимание. Но такива нюанси са напълно неподходящи за ежедневието и изглеждат безвкусни.

Лятото е времето на най-ярките нюанси в маникюра. Пробвайте и реализирайте нови идеи.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес