Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неприятната истина за всяка зодия

23 февруари 2022, 10:55 часа

Никой не е роден съвършен. Дори ако човек привидно изглежда напълно перфектно, то той най-вероятно крие някакви свои недостатъци от останалите. Всички ние малко или много сме несигурни в своите личностни дефекти и в повечето случаи избягваме обсъждането им. Понякога обаче суровата истина трябва да ни връхлети, а какъв по-добър начин за преоткриване на реалността от това да си помогнем чрез зодията си.

1. Овен
Смятате се за истински лидер, но понякога всичко, което правите се нарича просто една хаотичност без посока. Вие може би не осъзнавате, но понякога вашите идеи са доста импулсивни, решенията – необмислени, а в резултат от всичко това – проектите остават недовършени. Нужно е да показвате повече признателност на своите близки и приятели, за щастието, което получавате или за добрата работа, с която сте се заели.. вместо да искате още и още. Не обсъждайте това, което ви липсва, а покажете благодарност за това, което имате.

2. Телец
Телците са едни истински инати. Решителни са, но понякога наистина изключват идеите, перспективите и визията на другите около тях, което да си признаем - не е никак здравословно. Телците, често приемат грешно мнението на околните и стопират растежа в живота си, заради склонността им да се затварят в себе си. Доказвате, че сте прави, дори когато не сте. Всички са напълно наясно, че е безсмислено да се спори с вас, защото вашата гледна точка е единствената такава. Нужно е да се отворите за повече нови идеи и възможности, иначе рискувате да поемете в грешна посока.

3. Близнаци
Близнаците не обичат да изразяват своите емоции. Тъй като близнаците са въздушен знак, по същество са „летящи“ и повърхностни. Иначе са социални хора, така че винаги можете да ги забележите в големи компании. Проблемът е, че близнаците не могат да осъществят интензивна връзка с никого, трудно им е и да се обвържат само с едно нещо. В повечето случаи, чувствата им са преходни, а за повечето неща в живота си са изключително объркани. Близнаците, трудно приемат именно тази истина свързана с тях.

4. Рак
Емоционални и добри същества са раците, но не и когато това ги прави много чувствителни и изпълнени с несигурност. Раците са толкова емоционални, че биват наранени от най-малката причина. Докачливи са, заради което изграждат една здрава, външна обвивка, за да се предпазят от околните. Не обичат да показват, колко уязвими са пред останалия свят.
Раци, не бива да забравяте, че вашето благополучие е преди всичко, затова е нужно да си дадете любовта, която заслужавате.

5. Лъв
Представителите на зодия лъв жадуват да са най-добрите във всичко, което правят, но ако случайно някой ги засенчи – те не могат да го преживеят и това направо ги „изяжда отвътре“ . Родени със силно чувство за конкуренция, лъвовете винаги искат да са на върха. Урокът, който трябва да научат лъвовете, е да бъдат по-смирени и да приемат със чест и достойнство победата на другите. Скъпи лъвове, спрете да бъдете погълнати от себе си и разберете, че не всичко се върти около вас.

6. Дева
Девите се гордеят с перфекционизма си, но хората около тях се разочароват от тяхната мания за съвършенство. Причина за нуждата им да бъдат перфектни е, че твърде много се опитват да се впишат в социалните идеали за съвършенство сред останалите. Девите винаги търсят възхищението и одобрението на няколкото специални хора, които се опитват да впечатлят.

7. Везни
Везните са ценители на различни видове изкуство, и наистина се очароват от красотата и естетиката. Проблемът е, че представителите на зодия везни, имат повърхностни стандарти за красота и биват отблъснати от всичко, което за тях е било считано за „грозно“ . Истината е, че в повечето случаи възгледите им за красиво са демоде, в резултат на което – те не успяват да уловят истинската красота в хората и да ги оценят такива, каквито са. Везните са учтиви и приятелски настроени хора, които не биха били груби с някого директно, но противно на това, те дълбоко в себе си търсят липсващата симетрия и всичко останало, което не съвпада с техните стандарти.

8. Скорпион
Скорпионите са наистина дълбоки хора. Те са с привидно с хладна и твърда обвивка, но в тях бушува емоционален вулкан от чувства, който във всеки един момент би могъл да изригне и да доведе до един внезапен, емоционален изблик – ярък контраст с тяхното студено поведение. Всячески се опитват да запазят хладнокръвие и да задържат емоциите си, но в случаите , в които скорпионите загубят контрола над себе си – те дълбоко съжаляват и се мразят за това. Заради рязката промяна в поведението, в случаите, в които скорпионът излезе извън релси, повечето хора смятат тази зодия за непостоянни.

9. Стрелец
Стрелците са горди с това, че не осъждат останалите, но ако се почувстват уверени в нещо, устата им не знае спирки. Представителите на този зодиакален знак говорят без да се замислят, а в резултат на това те наистина могат да наранят някого, и то несъзнателно. Стрелците винаги смятат, че са прави за всичко, в резултат на което – те рядко съжаляват за грубото си и обидно за останалите отношение.

10. Козирог
Ако срещнете човек, който се чувства добре със себе си, като кара другите да се чувстват зле, то това най-вероятно е човек от зодия Козирог. Хората от зодия Козирог са песимистични натури. Те броят недостатъците си и се чувстват зле заради това през цялото време. Още по-лошото е, че заради тяхната несигурност и за да прикрият своите недостатъци, те обръщат в фокуса в другия край и насочват вниманието към недостатъците на другите хора, към грешките, които допускат и така собствените им грешки никога да не бъдат критикувани.

11. Водолей
Дълбокомислещи и прогресивни личности, а всъщност много осъдителни, са представителите от зодия Водолей. Водолеите, притежават списък от мнения и обикновено смятат, че знаят най-добре какво е най-важно. Дори и да не изразяват гласно, водолеите дълбоко в себе си осъждат действията на околните.

12. Риби
Рибите са чувствителни и състрадателни души. Те често си създават въображаем балон, който да ги предпази от емоционалните взаимодействия с другите хора и от реалният, суров свят. Правят го, защото не знаят как да се справят със всичко това, а стената, която изграждат ще ги предпази от всичката болка, за която те никак не искат да си и помислят. Представителите от зодия Риби, никога няма да си признаят, че всъщност правят точно това – да изграждат бариери.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес