Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете това, за да призовете Ангела на любовта и да ви донесе дълбока обич

24 юни 2024, 14:36 часа

Първият ден от лятото настъпи преди 3 дни, така че любимият сезон на мнозина е тук! Разбира се, това е специално време от годината, когато мечтите и плановете имат шанс да се сбъднат.

Реклама

А за какво най-често мечтаят всички? За изпепеляваща любов, по-гореща и от юлско слънце! Затова днес ще ви покажем как да призовете Ангела на любовта. Неговата подкрепа ще ви помогне да привлечете горещи чувства към себе си.

Лятното слънцестоене е моментът, в който настъпва най-късата нощ в годината. Той е предшестван от най-дългия ден. Това е и датата на началото на астрономическото лято. Енергията на лятното слънцестоене продължава 5-7 дни – период, в който сте много по-близо до всички небесни портали, същества и магически тайнства.

Още: Направете този ритуал в нощта на Еньовден - ще ви донесе верността на любимия човек

Направете това, за да призовете Ангела на любовта

В ангелската йерархия всеки от божествените пратеници има определена мисия за изпълнение. Някои от тях са предназначени да се грижат за хората. Покровителят на романтичните чувства е архангел Ханиел. Той ви подкрепя в намирането на любовта. Началото на лятото на 20 юни е времето, когато светлината побеждава тъмнината.

Дните след лятното слънцестоене са идеалната възможност да призовете своя крилат помощник. Можете да направите това по много лесен начин. Всичко, което трябва да направите, е да подготвите букет от слънчогледи. Тези цветя се смятат за символ на искрени чувства, лоялност и щастие.

Още: Бабешки трик за привличане на пари - Трябват ви само 2 съставки от кухнята

Как да помолим Ангела на любовта за помощ?

Завържете слънчогледовите цветя с червена панделка. Този цвят увеличава потока от дълбоки емоции. Това също е знак, че молите божествен пратеник да ви помогне да намерите щастие и да изпълни сърцето ви с романтични чувства.

Поставете букета на дивно място във вашия дом, като не забравяте да си повтаряте наум или шепнешком колко искате да срещнете любовта.

Можете да очаквате резултати много скоро. Архангел Ханиел също ще донесе щастие на хората, които са във връзка. Любовта им ще се укрепи и ще бъде изпълнена с разбиране, грижа и романтични моменти.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес