Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

29 юни 2024, 18:56 часа

За много представители на този знак най-активният период в романтиката започва на 12 юли, когато Венера преминава в знака Лъв. Това важи особено за необвързаните!

Реклама

Вижте още: Ретрограден Нептун от 2 юли: Всичко скрито зад кулисите излиза наяве!

Юли 2024 носи големи промени на всички зодии, а Овенът е знакът, която може да очаква най-много късмет!

Този месец управителят на зодия Овен ще премине през Телец, така че ако сте родени под зодия Овен, знайте, че това означава, че финансовата сфера ще бъде особено активна в живота ви.

Обикновено Марс в Телец е по-бавен, но упорит. Вероятно ще обърнете повече внимание на доходите, храненето и дори на самочувствието си. Факт е, че диспозиторът на бъдещата карма сега е в Овен, така че каквото и да правите, всичко ще се окаже точно както сте искали.

От 1.7.2024г. Черната луна ще премине през вашия партньорски сектор, което означава, че можете да влезете в ярка, но донякъде забранена романтика.

Новолуние 5.7.2024г. ще е в знака Рака, който при вас отговаря за местоживеенето.

Може би ще получите страхотни новини, свързани с апартамента, например ще се появи купувач за апартамента или ще мислите за продажба на недвижим имот. Често Новолунието носи нов цикъл.

Вижте още: Слънцето ще изгрее от запад за тези зодии в петък - светът ще им е крив!

В същото време Венера ще бъде във вашия сектор недвижими имоти. С други думи, вашият партньор може да се премести да живее при вас или може да обмисляте общи планове за покупка или продажба на къща.

За много Овни най-активният период в романтиката започва на 12 юли, когато Венера се премества в знака Лъв, създавайки тригон с вашето Слънце. Може да се влюбите или да започнете ново хоби или спорт.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес