Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите и най-неподходящите партньори за вашата ЗОДИЯ – част 3

03 март 2022, 23:40 часа

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелец е знак, който опознава себе си чрез преживявания, поради което тези хора обичат да изследват и да опитват нови неща. Точно както Лъв иска да си намери приятелка, Стрелецът иска свой собствен приятел за приключения. Стрелецът иска някой, който е готов да стане дълбок, сериозен, но и глупав в същото време.

Съвместими знаци

Друг Стрелец или Близнаци определено биха могли да вибрират с този тип любознателен и енергичен начин на живот. Овенът, друг знак, който обича да бъде активен, може също да е в състояние да осигури твърда, насочваща ръка, където е необходим.

Зодиите, които са най-добри приятели

Несъвместими знаци

Стрелецът е твърде буен за хора като Козирог и Телец и не е достатъчно квалифициран в общуването на емоциите, за да се срещне успешно с Риби.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ако зодиакът беше класна стая, Козирогът щеше да бъде детето, което се гордее с оценките си, учи старателно за всеки изпит и оплаква за нещо по-ниско от 6-ца. Те обичат да се чувстват успешни и копнеят другите също да забележат постиженията им. Козирогът търси преди всичко партньор, който желае да ги подкрепи и да ги види заради всичките им постижения, както и техните уязвимости.

Съвместими знаци

Девите и другите Козирози оценяват и уважават стремежа на този знак и симпатизират на желанието да бъдат перфектни. Скорпионите знаят, че в този знак има повече, отколкото може да се види, тъй като самите те често са неразбрани.

Несъвместими знаци

От друга страна, Лъв, Близнаци и Стрелец гледат на Козирога като на прекалено сериозен и напрегнат.

Тези ЗОДИИ са вашите грижовни ангели

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят винаги е свободният мислител, който постоянно се стреми към подобрение. Хората, родени под този знак, търсят с нетърпение нови отговори на стари проблеми, черпейки вдъхновение от най-невероятните източници. Що се отнася до романтичните партньорства, този въздушен знак търси някой, който може да предизвика интелектуалното им любопитство. Водолей търси преди всичко партньор, който може да мисли дълбоко и ясно.

Съвместими знаци

Водолеят ще бъде най-добре със собствения си вид или с Близнаци, които са също толкова енергични и пъргави. Везните, привърженици на справедливостта и любители на изследванията, също отговарят на хуманитарните наклонности на Водолей.

Несъвместими знаци

Начинът на мислене на Скорпион може да бъде твърде заплетен за Водолея, който предпочита логиката и откритостта пред емоциите и потайността. Ракът, друг воден знак, също няма да има много късмет поради тази причина. Телецът определено няма да се забавлява с Водолей, тъй като това е знак, който обича да обръща всичко с главата надолу.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите обичат да се въртят из по-воднистите области на подсъзнанието. Те се чувстват комфортно с нематериалното и ефирното, като мистицизъм и художествено творчество. Поради тази причина някои знаци може да ги разглеждат като „твърде вятръничави“, но почитателите обожават техния привидно безпроблемен начин на съществуване.

Съвместими знаци

Скорпион и Рак са като Риби по това, че са дълбоко инвестирани в емоционални връзки. Скорпионът има особена привързаност към способността на този знак да мисли и да живее абстрактно. Рибите се нуждаят от партньор, който може да се ориентира в света с тях, докато се гмуркат дълбоко в духовни и артистични начинания. И макар че може да е изненада, се оказва, че Козирогът е и прекрасен спътник за Риби – най-добрият пример за това как противоположностите се привличат.

Несъвместими знаци

Изходящите знаци като Близнаци, Стрелец и Лъв всъщност не говорят същия език като съзерцателните Риби, които могат да бъдат нежни и срамежливи.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес