Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-ефикасните процедури за подмладяване?

08 март 2022, 15:36 часа

Стремежът към красив и младежки външен вид е вечният зов на човешката природа. Предложенията за прилагането му са безкрайни. Ето защо е интересно да се класирате, като използвате най-ефективните методи за подмладяване:

OPL лечение

Това е революционна терапия, базирана на интравенозно инжектиране на оксигенирани многоатомни течности, със собствен патент. Възстановява оптималните нива на реакции, които възникват в клетките, показващи отклонения в процесите си по време на стареене.

Йонизираните кислородни атоми и електрони, които извършват процедурата, помагат на лечението да достигне до най-недостъпните тъкани и места, непочистени от артериална кръв. Това активира производството на енергия дори в области, които вече не са ефективни с възрастта. Козметичната процедура е кратка, безболезнена, изключително ефективна и без странични ефекти.

PRP автоматично подмладяване

Този процес на подмладяване е известен още като плазмен буст. Той използва собствената си кръв, за да се бори с признаците на стареене. Количеството тромбоцити, необходимо за лечение, се освобождава от собствената ви кръв. Центрофугира се за образуване на гел на растежен фактор. Те създават необходимата стимулация за регенерация на кожата чрез регенериране.

Пилинг чрез лазер

Този процес на подмладяване премахва роговия слой на кожата на лицето, което води до регенерирането и образуването на нов слой клетки. Дълбоката ексфолиация премахва фините линии и третира акне и други петна. Недостатъкът е травматичният характер на процеса.

Микродермабразио

Това е процедура за подмладяването и изглаждането на лицето, извършвана върху горните слоеве на кожата. Работи с оборудване с високо напрежение. Използваните кристалити са твърди. Кожата не ги абсорбира и порите остават отворени. Това е нежна процедура, която не изисква болкоуспокояващи.

Мезотерапия

При него се инжектират необходимите активни вещества, регенериращи кожните клетки. Този метод изглажда фините линии и петна по кожата. Това е валидна програма, но не работи за всеки. Забранени са бременност, нарушения на кръвосъсирването, алергии и др.

Фотоподмладяване

Използвайки този метод, широкоспектърен лъч светлина въздейства върху кожата. Свива порите, премахва хиперпигментацията, изглажда бръчките и изравнява тена на кожата. Постигане на ефекта на подмладяване без никаква вреда за организма.

Фейслифт

С тази нова процедура за подмладяване подкожно се вкарват специален тип влакна. Тесните бръчки изглеждат така, сякаш се стягат. Това премахва отпуснатата кожа на лицето и шията.

Пластична операция

Всички излишни кожни гънки могат да бъдат отстранени хирургично. Дори дълбоките бръчки се изглаждат, за да се подмлади видимо лицето. Тези процедури могат да бъдат комбинирани с различни интервенции от хирургично естество.

Радиолифтинг

При тази терапия ефектите върху кожата идват от радиовълни. Те проникват в меките тъкани и активират колагена. Фините бръчки изчезват. Премахнете отпуснатата кожа, неравномерности и белезите от акне.

Инжектиране на ботокс

Този метод въвежда токсина ботулин в мускулите на лицето. Мускулните влакна се отпускат, които изглеждат като фини бръчки. Продължава 6-8 месеца без сериозни реакции.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес