Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как зодиакалните знаци спират да обичат

06 септември 2024, 08:13 часа

За да разберете партньора си и да забележите промените в отношенията ви с времето, е достатъчно да погледнете в хороскопа му.

За съжаление фразата „ние се разделихме“ в наше време звучи доста често. А в крайна сметка много проблеми могат да бъдат избегнати, ако предварително знаете как се държат знаците на Зодиака, когато вече нямат чувства.

Овен

Още: Кои зодии ще открият нови възможности през следващата седмица?

Представителите на Овен са прекалено праволинейни и честни. Те винаги казват в очите това, което мислят, и го правят веднага. Същото се отнася и за взаимоотношенията. Ако се интересувате от Овена, той честно ще ви каже за това или активно ще предостави знаци на внимание.

Ако ли не, няма да губи време дори за разговор. Овенът се влюбва до уши, но ако пламъкът е угаснал, ще бъде верен на традициите си: директно ще ви каже, че вече няма чувства, или цялата му външност ще го демонстрира.

Телец

Влюбеният Телец ще направи всичко, за да ви получи! Ще ви подарява подаръци, букети с цветя, ще разказва свежи вицове, за да ви разсмее. В случай че изненадите изведнъж станат по-малко, е време да биете тревога.

Още: Скоро ще дойде време за решителни стъпки за тези 5 зодии - бъдете готови!

Или е решил, че вече ви притежава и може да си вземе малка почивка, или пламенността му е охладняла. За да разберете какво точно има в душата на Телеца, е достатъчно лесно - погледнете в очите му. Ако те все още горят, значи няма причина за безпокойство, в противен случай си струва да се замислите.

Между другото, този зодиакален знак едва ли ще ви каже на четири очи за своите угаснали чувства и ще се опита да си тръгне постепенно, за да ви причини по-малко болка.

Близнаци

Те са известни с отличната си интелигентност и интуиция. Близнаците винаги имат много приятели, познати и другари в своето обкръжение. Хората са привлечени от тях като източник на вдъхновение и енергия, но приоритет на този знак винаги е любимият човек.

Още: Кои зодии ще бъдат благословени с любов и щастие през октомври?

Свободното си време той се старае да прекарва с втората си половинка, със семейството си. Ако вашият любим е започнал да се задържа на работа и да изчезва през почивните дни, това означава, че нещо се е объркало. В случай че Близнаците са започнали да ви обръщат по-малко внимание и вече не ви се обаждат по повод и без, уви, чувствата са охладнели.

Рак

Този знак е брилянтен в пазенето на тайни. За приятелите, роднините и колегите това е от полза: те охотно споделят с Рака откровения и душевни терзания. Но това прекрасно качество има и обратна страна: ако Ракът е загубил интерес към вас, той никога няма да ви каже за това.

Почти невъзможно е да се измъкне истината от този зодиакален знак! Тук е важно да включите интуицията си и да обърнете внимание на поведението му. Ако Ракът е спрял да се смее на шегите ви и да посяга към романтиката, най-вероятно вече не се интересува от вас.

Лъв

Гордият Лъв обича да бъде център на внимание и е изпълнен със самочувствие. По време на периода на ухажване той обсипва половинката си с подаръци. Да, не просто подаръци, а така, че приятелките да се пръснат от завист, а родителите дълго да се усмихват.

В периода на раздяла Лъвът няма да прекрати рязко връзката си, дори ще продължи да прави подаръци, само че по-малко значими от преди. Как да разберете дали чувствата ви все още са налице, или са изчезнали? Най-вероятно самият Лъв ще ви каже за това! Или започнете разговора лице в лице, или деликатно му намекнете.

Дева

На Девата ѝ е трудно да признае, че не изпитва същите чувства към вас. Първоначално тази зодия дълго ще обмисля ситуацията. Ще има много съмнения.

С много по-голяма вероятност Девата ще пусне фантазията си и ще започне да измисля невероятни оправдания, за да отмени или отложи срещите. В крайна сметка на избраника ще му омръзне да слуша безкрайни измислици и връзката просто ще се разпадне.

Везни

Името на зодиакалния знак говори само за себе си. Везните обичат хората, но не обичат тълпата, харесват общуването, но не винаги се стремят към него. Везните са изтъкани от противоречия. Така е и във взаимоотношенията: Везните дълго ще претеглят и ще се съмняват дали чувствата наистина са охладнели.

А може би, напротив, ще отделят още повече внимание, за да скрият собствените си съмнения. Основното тук е да се вслушате в интуицията си или да се опитате да убедите партньора си, че греши и всичко може да се върне.

Скорпион

Да разпознаете Скорпиона в любовта няма да е трудно. Той е галантен, учтив и грижовен. Това ще продължи, докато е влюбен и вярва, че вие сте неговата единствена. Щом ситуацията се промени, отношението му също ще се промени.

Какво е важно да имате предвид? Представителите на тези зодиакални знаци не обичат да признават вината и грешките си. Скорпионът винаги има в запас хитър план, така че раздялата да бъде по ваша вина, а не по негова. Бъдете подготвени за такъв обрат.

Стрелец

Този огнен знак обича активния начин на живот и новите преживявания! Стрелецът също избира хора, които са запалени и страстни. Веднага щом чувствата се изчерпят, Стрелецът ще бъде честен за случилото се.

Той няма да си държи устата затворена и да се опитва да скрие преживяванията си. И не че иска да нарани, просто такава е природата му.

Козирог

Козирозите принадлежат към елемента Земя и стоят здраво стъпили. Трудно е да ги объркате и те със сигурност имат план за действие. В живота представителите на този знак са сдържани, внимателни и спокойни, в периода на влюбване се стремят да прекарват цялото време заедно с избраника си.

Щом това желание изчезне, това означава, че и чувствата на Козирога са изчезнали. Той ще посвети повече време на работата, по-малко на вас. При раздяла ще предпочете да говори лично и да обясни ситуацията.

Водолей

Представителите на този знак постоянно са в търсене на нови усещания. Те обожават романтиката и с безкрайна нежност показват чувствата си. В същото време, ако Водолеят е решил с вас да бъде само приятел, безсмислено е да чакате нещо повече, той никога няма да премине границата.

Но ако той е влюбен, ще имате много романтични срещи и изненади. В случай че вълната от нечувана романтика приключи, е време да се замислите.

Риби

Подобно на всички водни знаци, Рибите ще се колебаят много дали да ви кажат за загубата на интерес и избледнелите чувства. С много по-голямо удоволствие те ще си измислят различни оправдания, само и само да не кажат истината.

Факт е, че те се чувстват много виновни и просто не могат да си го признаят! Ако има осъзнаване, че човекът се отдалечава, това означава, че е време за раздяла.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес