Как да се облечете за среща по време на празниците

3744
Как да се облечете за среща по време на празниците
Снимка: Thinkstock

С настъпването на Коледните и Новогодишните празници, поводите за срещи с приятели и партита се увеличават. Особено щом стане въпрос за любовните срещи. Има нещо особено в този период на годината. Тогава всички са настроени на любовна вълна и са много по-склонни да разкриват чувствата си. Затова и Коледните и Новогодишни празници са идеалното време за едно необвързано момиче да открие своята половинка.

И така, както в останалата част от годината, така и сега, възниква въпроса: какво да облечете на първа среща. И докато през останалото време трябва да помислите повече, то в празничния период имате нужда от едно нещо–блясък. Бляскавите дрехи създават празнично настроение. Така новата ви тръпка ще ви приеме като забавен и весел човек, а всеки обича да има такива в обкръжението си.

Знаците, че той не е готов да се обвърже

Ходенето по срещи хич не е лесно. Понякога след серия от неуспешни опити за връзка, може би започвате да се чудите дали вие не сте проб...

Не е задължително всичко,което блести да е злато.Много често си мислим, че блестящ означава скъп отрупан със камъни модел. Всъщност има толкова малки и красиви неща, които също са блестящи и ще ви направят блестящо, празнично момиче. Изберете рокля с пайети или брокат, която подчертава тялото. Ако не обичате такъв тип дрехи, заложете на нещо класическо и изчистено като оставите блясъка на аксесоарите. За избор на аксесоар,като бижу не се хвърляйте на скъпото, защото в Коледната нощ може мъжа до вас да ви е избрал точно такъв подарък.

Разбира се, тоалета ви трябва да е съчетан с обстановката, така че внимателно се съобразете и с това. Не забравяйте да включите чанта към облеклото си или бляскаво портмоне, което придава завършен вид на визията ви. Обувките са много важни за завършек на тоалета. Избери стилни и елегантни обувки, но и удобни, дори и на по-нисък ток. точно избраната обувка ще направи завършен и блестящ вида ви.

И не забравяйте, този период от годината е за забавление. Така че както и да се облечете, нека дрехите ви да са удобни, за да можете да прекарате с тях повече време. Така ще си осигурите една страхотна среща, която, кой знае, може да прерасне в нещо много повече. И не забравяйте, най-добрия аксесоар за едно момиче е усмивката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лятна забрана: Защо не можете да миете колата си в жегата

Защо гледането на телевизия в продължение на дълги часове е вредно за нас

Как се пише правилно: миньор, миниор или минйор

Виц на деня: Кварталното магазинче

Важни признаци, по които да изберем кафе на зърна

Инфаркт от радост: Мъж спечели близо 5 млн. долара в казино в Сингапур (ВИДЕО)

Защо не трябва да вземате важни решения, когато сте под стрес?

Какви скрити ползи ни носи пиенето на кафе без захар

Виц за добро утро: Голям семеен скандал

Стихотворение на деня, 28 юни, от Надежда Захариева

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com