Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Известни личности, родени през април - интересни факти за техния живот и кариера

13 април 2023, 19:42 часа

В тази статия ще ви представим известни личности, родени през април и интересни факти за техния живот и кариера. От актьори до спортисти, тук ще откриете много интересни истории.

Април е месец, през който са родени на много известни личности. Но кои са най-известните и дали рождените ви дати съвпадат?

Кои световно известни личности са родени в София?

ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ, РОДЕНИ В АПРИЛ:

1. Робърт Дауни-младши - Робърт Дауни-мл. е американски актьор, който е роден на 4 април. По-известен като Iron Man, той е известен с ролите си във филмите "Железният човек" и "Шерлок Холмс".

2. Джеймс Франко - Джеймс Франко е американски актьор, който е роден на 19 април. Той е известен с ролите си във филмите "127 часа" и "Оз: Великият и ужасният".

3. Лейди Гага - Лейди Гага е американска певица, която е родена на 28 април. Тя е известна с хитовете си като "Bad Romance" и "Born This Way".

4. Джеки Чан - Джеки Чан е хонконгски актьор и режисьор, който е роден на 7 април. Той е известен с ролите си във филмите "Час Пик" и "Кунг фу Панда".

6 известни личности, за които не знаехте, че са осиновени

5. Дейвид Бекъм - Дейвид Бекъм е английски футболист, който е роден на 2 април. Той е известен с кариерата си в отбори като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

6. Стивън Сегал - Стивън Сегал е американски актьор и бойно изкуство практикуващ, който е роден на 10 април. Той е известен с ролите си във филмите "Под критерия на смъртта" и "Труден за убиване".

В тази статия ви представихме известни личности, родени през Април и интересни факти за техния живот и кариера. Те са представители на различни професии като актьори, певци, футболисти и други. Въпреки това те имат нещо общо - успели са да постигнат големи успехи в живота си и да се превърнат в икони на своите области. Нека се вдъхновим от техния принос към културата и изкуството и да следваме своите мечти, както те са следвали своите. А сега кажете? Вие родени ли сте на една дата с някоя от известните личности по-горе?

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес