Дневен хороскоп за 31 март

11035
Дневен хороскоп за 31 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не пренебрегвайте нуждите и молбите на половинката ви. Уважете нейното или негово желание. Ще ви бъде отвърнато със същото.

Телец

Тази събота проявете проявите повече добросърдечност от обикновено. Половинката ви не е в настроение и няма никакъв смисъл да се прави трагедия от това. Съгласете се с него или с нея и проблемът много бързо ще отмине, че и ще се забрави.

Близнаци

През този ден е възможно любимият ви да се държи неразбираемо за вас. Не търсете логична причина, защото такава няма. Опитайте се да разберете чувствата му или направо го попитайте какъв е проблемът, но мило.

Рак

Днес се подгответе да прекарате деня си  в много разговори с приятели. Половинката ви е далеч от вас и това ще ви тормози. Вземете си зареждащо устройство за телефона.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Вие сте сред тези, които със сигурност ще дишат дълбоко от романтиката, която пролетта разпръсква във въздуха. През този уикенд ...

През този ден е възможно да пропуснете важна дата, свързана с отношенията ви. Добре е,че половинката ви няма да отдаде особено значение на пропуска ви и ви остава само да се забавлявате добре.

Дева

Тази събота няма да ви е лесно да изразите мислите си разбираемо. От това може да възникнат някои усложнения в общуването с любимия ви човек. Не позволявайте това да прерасне в конфликт, а търпеливо изчакайте момента, за да обясните добре какво точно сте имали предвид.

Везни

Почивният ден е подходящ за срещи и запознанства. Освен това може да отделите време, за да потърсите подарък, с който да изненадате половинката си. 

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод з...

Скорпион

През този ден половинката ви ще предяви претенции към вас. Резултатът ще зависи от ваша реакция, за която ще ви е трудно да сдържите. Това обаче може да доведе до сериозен конфликт и изясняване на отношенията.

Стрелец

Не рискувайте да ядосвате партньора си, като го карате да ревнува. Ако имате претенции към него, най-добре му обяснете направо какво очаквате от него.

Козирог

Тези зодии ги очаква страстна любов през април

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец. Стрелец И...

През този ден ще имате нужда от помощ от страна на партньора ви. В това няма нищо срамно. Най-добре се върши работата, като се работи в екип.

Водолей

През този ден може да преживеете промяна в отношенията ви с партньора. Може би вече може да подходите с повече вяра за връзката ви и да се решите на по-сериозна крачка, особено ако вече сте заедно от няколко години.

Риби

Тази събота не оставайте у дома. Излезте с любимия ви човек на разходка. Може да си направите и пикник. Това е гаранция за истинско добро настроение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 юни /валутен калкулатор/

Манифестиране: 4 знака, че вашето желание скоро ще се сбъдне

4 предупредителни знака от Вселената, които не трябва да пренебрегвате

Таро хороскоп за месец ЮЛИ за всяка зодия

Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Вечерен виц: С кво одиш на работа?

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com