Цветът на косата, който отива на абсолютно ВСИЧКИ

16084
Цветът на косата, който отива на абсолютно ВСИЧКИ
Снимка: iStock

Смяната на цвета винаги ще е на мода. Всяка жена поне веднъж в живота си предприема това действие или сериозно се замисля над него. Дали след раздяла, или от скука – резултатите са налице. Черно, червено, русо, омбре – вариантите са много.

Обмислянето е задължително обаче, за да не нанесем сериозни поражения на косата си и да я третираме често, в случай че не харесваме новия си цвят. Но има един цвят, за който се смята, че отива на абсолютно всяка дама. Чували ли сте за гъбено русо? Него считаме за златната среда – отива на всеки цвят на очите и кожата. 

Митовете за косата, в които мнозина вярват още

Никак не е лесно да поддържаме здрава и красива коса. Всяка дама си мечтае да има стилна визия, красива и буйна грива и да не я  у...

Цвят между платинено русо, сребристо и кафяво е чудесен вариант за всички смели дами, готови за сивите коси. Той е един от най-актуалните цветове е момента и е сред най-търсените в социалните мрежи.

Гъбеното русо е подходящ цвят за брюнетки и блондинки

Както споменахме, гъбеното русо напомня на смесица от кафяво и русо. То е подходящ вариант за всички брюнетки, които искат леко да изсветлят косата си с по-светли кичури, както и за всички блондинки, стремящи се към по-тъмни нюанси на русото. 
Ако пък вече сте в по-напреднала възраст и сивите косми започват да се появяват, гъбеното русо е чудесна алтернатива да ги скриете и да създадете естествена, подновена визия. Ще придаде допълнителен блясък на косата ви, без да изглежда натрапчиво.

Предпочитан пред сивия цвят

Домашна рецепта за буйна и лъскава коса

Много маски и мазила ни убеждават, че ще направят косата по-гъста, по-буйна и по-здрава, но с тази домашна маска, която не коства почти...

Много жени залагат и на сивия цвят още преди да са достигнали възрастта, в която косата естествено посивява. Той също бе актуален, но в момента е изместен от гъбеното русо, което стои хем по-добре, хем отива на повече дами. То създава по-естествен ефект, но задължително се доверете на професионалист и не пробвайте да се боядисвате сами вкъщи, ако искате резултатите да са удовлетворяващи. 

Не изисква прекалена поддръжка

Както знаем например за русия цвят – той изисква много грижи и подхранване на косата, за да запазим и здравината, и приятния цвят. С гъбеното русо обаче не е така – нюансите могат да се задържат прилежно на косата ви до цели шест месеца, преди да имат нужда от подновяване. Но все пак ви препоръчваме от време на време да използвате шампоан против пожълтяване заради сребърните отблясъци. Поддръжката не изисква никакви други специфични действия.

Колкото и подходящ и лесен за поддържане да е този цвят, толкова и трудоемко е постигането му. Отнема малко повече време, а и всичко зависи от състоянието и вида на вашата коса. И отново повтаряме – ако искате съвършен гъбено-рус цвят, доверете се на професионален колорист.

Избери най-подходящият за теб цвят на косата

Експертите разказват как да се съобразите с цялостния си външен вид и да изберете най-подходящия нюанс за вашата коса. Като начало, по...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изненадващо: как номера на жилището може да повлияе на целия ви живот

Как се пише правилно: догадка или догатка?

Страховитото село в Египет, от което всеки мечтае да избяга

Виц на деня: Изглеждаш ми различен

Неща в къщата, които трябва да бъдат скрити от любопитни очи

Враг в дома ви: защо това красиво цвете не трябва да се държи у дома

Виц за добро утро: Във Враца

Стихотворение на деня, 27 юни, от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 27 юни 2024

Таро хороскоп за 27 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com