Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Astratex с нова уникална колекция дамско бельо

17 юли 2024, 16:01 часа

Летният сезон е времето, в което на нас, жените, ни е най-трудно да изберем правилното бельо за аутфита си. Независимо дали искаме да облечем дънки и тениска, прилепнала рокля, асиметричен топ или нещо с голи рамене, трябва винаги да подберем не само формата, но и цвета на сутиена и бикините, които ще сложим под облеклото.

Какво ще кажете, ако ви споделим, че на пазара има колекция бельо, която не само пасва под почти всеки летен аутфит, но може да бъде носена и като част от тоалета? Точно така, тя идва от ателието на специалиста по бельо и бански Astratex и се нарича Diva by Iva.

Basic бельо не само за лятото

Колекцията Diva by Iva включва пълен сет бельо, който е идеалната основа за всеки женски гардероб. В нея ще откриете сутиен, бикини, боди и потник. Тя идва в бежово и черно, за да пасва на всеки аутфит. Черният цвят е винаги елегантен, докато бежовият пасва под всякакъв цвят дрехи, включително и вариации на бялото.

Сутиенът в колекцията е идеален за малък и за голям бюст. Той е неподплатен, за да не затопля гърдите излишно и да не създава допълнителен обем върху големия бюст. Сама по себе си бандо кройката на сутиена е уникална. Благодарение на вшитите скрити банели, бюстът е перфектно прибран, повдигнат и оформен. Силиконовите ленти от вътрешната страна на сутиена и широката му обиколка го задържат винаги на място и не позволяват той да пада надолу дори когато презрамките се махнат.

Бикините Diva by Iva са изработени в две удобни кройки с лазерно изрязани краища, така че да не се личат под облеклото. Ще откриете класически бикини с висока талия, които са идеални за дами с по-пищни форми, тъй като имат леко приглаждащ и оформящ ефект без да стягат излишно. Освен това те, също като сутиена, включват силиконова лента, която ги запазва на място, така че да не се свличат и да не образуват неприятни издутини под дрехите. Вторият вариант бикини в колекцията е с гладка бразилска кройка, която апетитно подчертава задните части.

Специалистите на Astratex споделят, че ботито и потникът, които са част от колекцията, са перфектна основа на гардероба, както за лятото, така и за останалите сезони. Те въплъщават в себе си бандо кройката на сутиена Diva by Iva и са с подвижни презрамки, силиконова лента отвътре и банели, които подчертават и стягат гърдите. Долната част на бодито е в бразилска кройка с лазерно изрязани краища, така че да няма никакви неприятни ръбове под прилепналия аутфит.

Diva by Iva като основен елемент на аутфита

Създателите на колекцията се гордеят с факта, че всеки един модел в нея, може да бъде носен не просто като бельо, а като пълноценна част от облеклото.

Бодито и потникът перфектно се съчетават с дънки, официални панталони и поли, а през по-хладните месеци, спокойно могат да бъдат основа на тоалета под костюма за работа. Благодарение на неутралните си цветове, те се комбинират добре както с бели дрехи, така и с ярки такива. С Diva by Iva можете да създадете разнообразни визии - от бохо look в комбинация с дънки и цветни бижута, чак до елегантна вечерна визия с изискан разкроен панталон и голи рамене.

От своя страна сутиенът и бикините могат да бъдат елегантна семпла база на така модерните в момента мрежести и прозирни рокли. От вас зависи кои бикини ще изберете в зависимост от това колко дръзка визия целите.

Създаването на колекцията

Astratex създава своето бельо на база клиентските си отзиви. Според тях няма лоши коментари, а само коментари, които им помагат да усъвършенстват бельото, което предлагат.

Дизайнерите на колекцията са работили по нея неуморно, докато не получат желания резултат. Маркета Пашова, ръководител на отдела, създаващ моделите от собствената марка на Astratex, споделя, че екипът й преминава през месеци работа по кройките, селекцията на най-добрите материали и тестване на всеки продукт. Тя разкрива, че моделите Diva by Iva са изработени с идеята да бъдат не само красиви, но и максимално комфортни и практичnи, защото всяка жена има нужда от бельо, което да я подкрепя всеки ден и във всяка житейска ситуация.

Ще откриете Diva by Iva само в онлайн магазина на Astratex.

Автор: Ивелина Димитрова

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес