Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако сте тази зодия, надали сте добра домакиня

14 август 2021, 09:15 часа

Твърди се, че на повече жени им се отдава и някак им е вродено да бъдат домакини и да се грижат за дома. Това вероятно се дължи и на факта, че навиците се натрупват през вековете и е наистина трудно да умрат, макар и светът да се изменя и нагажда към едно по-нормално общество, в което партньорите и цялото семейство изобщо си поделят задълженията.

Кои са зодиите, които обичат екстремните спортове?

Но има някои зодии, чиито представители на нежния пол не могат да бъдат накарани или даже е по-добре да не бъдат карани, да свършат някаква домакинска работа, защото от това няма да излезе абсолютно нищо. 

Вижте кои са те: 

Стрелец

Известни с работохолизма и мечтите си, жените стрелец вероятно дори почти не стоят вкъщи, за да обръщат внимание на домакинството изобщо. 

Тяхното постоянно търсене на впечатления и емоция не им позволява да мислят за подобни злободневни занимания. Често дори остават в тази си бъркотия и я наричат творчески безпорядък.

А ако попаднат на партньор, който се опитва да ги накара да станат домакини, шансът да бъде зарязан е доста висок.

Близнаци

За близнаците хаоса е втори дом и второ име. Креативни и цветни, за тях животът е една голяма импровизация и нито могат, нито обичат да правят графици и планове, особено за подобни неща като чистенето на къщата.

Хубавото при тези "домакини" е, че това няма никакво значение за мъжете, защото те обикновено са толкова привлечени и влюбени, че ще отнеме дълго време да забележи безпорядъка около половинката си.

Лъв 

Благодарение на тяхното невероятно его, тези зодии ще предпочетат да наемат някого да върши всичките им домашни задължения, вместо да се занимава. За тях това са дребни и безсмислени неща, които не трябва да притесняват никого. И той много добре ги умее, просто... Не иска да ги прави.

Месечен хороскоп до края на август 2021 г.

Водолей

За тях не е никакво притеснение ако около тях има малко хаос, първо защото обичат всичко да им е под ръка и второ защото са страшно свободолюбиви.

Ако партньорът направи забележка, веднага ще види буреносният облак, който се задава към него и вероятно скоро горчиво ще съжалява, че е повдигнал темата.

Скорпион

Скорпионите нямат и не си търсят оправдание - на тях просто не им се занимава! Мивката трябва да прелива от съдове, а боклукът да чака от от поне 2 дни, за да свършат работата.

По-интересно е, че никой не смее да прави забележки за този им недостатък, защото знае какво ще последва с проклетия му нрав...

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес