Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 прости магически ритуала с червило, които определено действат

31 юли 2024, 20:11 часа

По време на гримиране много жени не просто умеят да нанасят грим - те произнасят заклинания, които засилват обаянието и осигуряват съблазън сред мъжкия пол. Достатъчно е да научите няколко формули, които да шепнете, докато използвате червило. Има обаче една уговорка: „магията“ ще действа до първото измиване. Затова смело оцветете устните си и превърнете обикновената процедура за красота в магически ритуал.

Как да „говорим“ с червило?

Да превърнете обикновената тубичка във вълшебно средство е лесно - просто трябва да я „заредите“ с нужната енергия, като прочетете специален заговор. Тя звучи по следния начин:

„Лицето на слънцето, росата на зората, облаците пухтят в това нещо, което изтъкавам за красотата на девойката, в името на младостта, за удоволствието на мъжете. Всяка дума е злато, всеки дъх е сребро, а моето дело е за здравето на кожата, за блясъка на очите и за доброто на тялото“.

За да проработи, подгответе се за ритуала предварително. Изберете ден на растящата луна и пригответе ново червило. Отворете опаковката, развийте пръчицата и дишайте върху нея, след което повторете заклинанието три пъти. Затворете червилото и изчакайте един час - сега можете да нарисувате устните си и да чакате магията да се случи.

4 ритуала за привличане на повече пари в живота

Как да събудите страстта с червило?

Можете да практикувате магия за красота, без да говорите за червило - по време на гримиране. Например, ако искате да събудите страст у мъжа и да се превърнете в обект на неговото обожание, четете специален заговор всеки път, когато рисувате устните си. Това ще ви помогне не само да разпалите чувствата, но и да установите отношения в конфликти.

„Както червилото целува устните, устните от това цъфтят, така и съпругът/любимата (име), ми целува устните.

Повторете това заклинание дванадесет пъти подред, докато рисувате устните си. През това време се опитайте да намерите вътрешно спокойствие и увереност в положителния резултат. В същото време възможно най-ясно си представяйте и визуализирайте целувките си.

Конспирация за привличане на множество устни

Ако сте истински козметик и имате в арсенала си много червила, можете да извършите един ритуал за всички туби. За целта ще ви е необходим аметист или друг кристал с лилав цвят. Извършете ритуала на ярко слънце или на горящи свещи - важно е светлината да пада върху козметиката. Поставете средствата си в редица и кажете този заговор, като гледате червилата през кристала.

"Силата на аметиста, магическа сила, ти със сигурност можеш да ми помогнеш: придай своя блясък и загадъчност на устните ми, за да ме различиш от другите дами. Мокър блясък на желанието, пълнота и очарование, дай, о, мъдър камък, ти на устните ми."

След това устните ви, изрисувани с конспиративни червила, ще привличат мъжете още повече и ще разпалват страстта в тях. Между другото, с помощта на аметист и червило някои жени извършват заклинания, но повечето езотерици смятат, че това не са екологични методи.

8 ритуала за привличане на късмет

Конспирация за привличане на мъже

Друг начин да „заредите“ червилото за сексуалност е да кажете заговор пред огледалото, където обикновено се гримирате и гримирате. Вземете нова тубичка червило (можете да използвате хигиенично), пет червени свещи и всичките си златни бижута. Запалете свещите, красиво подредете златото и прочетете тази конспирация, като се гледате в огледалото.

„Аз съм червена девойка (име). Привлекателна, красива, секси. Устните ми са най-желани. Щом любимият ми срещне сърцето ми - така веднага в устните ми и се влюбвам“.

Сега можете да нарисувате устните си с „вълшебно“ червило - то ще ви направи по-секси, когато отивате на среща с мъж, когото харесвате.

Червило за късмет

Този прост ритуал е добре да се извършва в „женски“ дни - сряда, петък или събота. Смята се, че това е времето, когато енергията ни достига своя максимум. Вземете ново червило и седнете на празна дървена маса. Затворете очи и се настройте към магията. Стиснете червилото в едната си ръка и кажете три пъти: „Стискам червилото и го зареждам с магия“. След това прехвърлете тубичката в другата ръка и направете същото. Готово! За да „активирате“ магията, всеки път, когато използвате червилото, повтаряйте: „Червило върху мен, късмет ми носи!“.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес