Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, с които не трябва да се забърквате

08 декември 2020, 07:55 часа

Често се случва след като опознаете даден човек, да се уверите, че той е същинско копие на Дявола. Но за да си спестите разочарованията в бъдещето, научете кои са знаците в зодиака, с които не трябва да имате нищо общо.

Лъв

Напълно заслужено Лъвът печели наградата за "Крал на драмите". Ако искате да си спестите куп драми в бъдеще, по-добре не се забърквайте с този знак. За тези, които по една или друга причина са допуснали Лъва в живота си, трябва да знаят, че той винаги ще се отнася с тях като със слуги.

Скорпион

В това отношение Скорпионът по нищо не отстъпва на Лъва. Представителите на този знак не само ще ви критикуват постоянно, но и ще ви припомнят всяка ваша грешка и при първа възможност ще си отмъстят.

5 ЗОДИИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ПРЕЗ 2021

Стрелец

В началото Стрелецът изглежда като истински ангел. Но след първия скандал ще разберете истинската му същност. Не се сприятелявайте с този знак, защото в противен случай той с лекота ще успее да ви заблуди с ангелското си лице.

Овен

Всеки диалог с Овена е като преминаване през минно поле и конфликтът е гарантиран. Но това не е най-лошото нещо, а фактът, че след първия скандал Овенът ще ви прибави към личния си черен списък, а от там никой не се е измъкнал невредим.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес