Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 навика, които ще променят живота ви към по-добро през лятото на 2023 г.

03 юни 2023, 10:16 часа

Лятото на 2023 година ще е относително положително както в астрологичен план, така и като цяло в енергийно отношение. В тази връзка е много важно да се опитате да направите положителни промени в себе си и своя живот. Няколко важни навика ще ви осигурят успех

Навикът да сте в леглото в точен час

Лятото за много хора е времето, когато искате да се забавлявате и да си лягате възможно най-късно. За съжаление това не е съвсем правилно. Предвид енергийните особености на планетите и летния сезон на 2023 г. като цяло, специалистите горещо препоръчват спазването на режима. Това е полезен навик, който ще изведе вашите способности и производителност на съвсем ново ниво.

Това лято не пропускайте възможността да подобрите живота си. Ако нарушите режима и произволно си лягате и ставате, тогава вашите кратки удоволствия ще бъдат блокирани от неуспехи в работата и бизнеса.

20 цитата за щастието, които да ви усмихнат

Благодарете

Кажете "благодаря" на другите хора, както и на съдбата и Вселената за предоставените ви възможности, добро настроение, успех в бизнеса и в любовта. В годината на Заека това е изключително важно. Според източния хороскоп ние трябва спешно да се научим как да благодарим, защото това животно обича, когато на добротата се отговаря с доброта или приятни думи.

Освен това не се страхувайте да правите комплименти на хората. Така ще се сближите с тях и ще спечелите тяхното доверие и любов. Това е много добър начин да им благодарите за помощта, но не забравяйте, че комплиментите не трябва да са ласкателни. В противен случай само ще си навредите. Създайте си навик да казвате хубави неща на хората. Ще видите колко повече късмет ще имате.

Движете се повече

Също така придобийте навика да ходите пеша, да правите упражнения, да ходите, да карате колело. Не бъдете мързеливи това лято. Опитайте се да се движите, потърсете нови хобита, свързани с активност.

Това лято е чудесно за пътуване. Не говорим за скъпи чуждестранни полети, а и за пътуване из родните ни места – с приятели или сами, с всякакъв вид транспорт или пеша.

Енергия на щастието: Какво ще ви помогне да направите всеки ден щастлив?

Свържете се с хората

Това лято е идеално за търсене на сродна душа, нови приятели, ментори. Всяка приятна комуникация ще бъде полезна по отношение на енергията и съдбата като цяло. Навикът да прекарвате време в добра компания ще ви направи щастливи и то не за една вечер, а за дълго време. Всеки евентуален контакт с хора, които харесвате и ви карат да се чувствате добре психически, ще бъде изключително полезен. Изпълнете се с добротата на другите. Не се страхувайте да признаете на хората съчувствие, любов.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес