Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12 начина да запалите интереса на партньора си в текстови съобщения

03 октомври 2024, 21:30 часа

Онлайн флиртът събужда ярки емоции у нас и ни дава повод да се смеем и да се изчервяваме. Сега ще ви кажем какви фрази трябва да използвате, за да добавите повече страст в общуването си.

Обичайната кореспонденция на една двойка лесно може да се превърне в страстна и вълнуваща прелюдия. С помощта на специални фрази ще поддържате интереса на мъжа към вас, ще разпалвате взаимното желание и ще изследвате вашите и неговите фантазии от безопасно разстояние. И дори ако истинската интимност се отложи засега или се окаже по-банална, отколкото е била кореспонденцията, виртуалният флирт ще обогати емоционалния ви живот.

Фразите и стратегиите по-долу ще ви помогнат да овладеете изкуството на секстинга, да заинтригувате и да привлечете вниманието на партньора си, като си играете с думите на екрана на телефона.

Още: Защо не трябва да носите смартфона си в тоалетната

„Мисля за теб“

Започнете с едно просто, но силно признание. Съобщете на партньора си какво ви е на ума и че бихте искали да продължите разговора. Този фин намек ще го заинтригува и ще го насърчи да започне да общува.

„Жалко, че не можем да се видим в момента“

Тази фраза е чудесна безобидна манипулация, която ви подтиква да си уговорите среща. Но дори ако срещата все още не е възможна, тя ще ви накара да искате да продължите да общувате и ще направи кореспонденцията по-откровена. Това важи особено за тези, които са на етап ухажване.

Още: Какво причинява рязкото падане на батерията на телефона?

„Липсваха ми ръцете ти“

Този комплимент е предназначен за специален човек и ще бъде приятен и за двамата.

„Какво би направил, ако сега съм тук?“

Тази фраза ще накара мъжа ви да полудее. Очаквайте поток от текстове, в които той ще опише какво би искал да прави, ако вие сте наблизо. Това е чудесен начин да научите повече за желанията и предпочитанията му.

Още: Как да разберем дали батерията на телефона е за смяна

Това е и възможност за съвместно творчество. Поканете партньора си да измисли заедно мястото, обстановката и други подробности за въображаемата ви среща. Това не само ще заздрави връзката ви, но и ще накара и двамата да очаквате с нетърпение възможността да се срещнете скоро.

„Мислиш ли за мен?“

Невинен въпрос, който може да предизвика желание, особено ако вече сте били интимни. Но е важно да не прекалявате с подобни провокативни фрази: в противен случай ще изглежда, че просто не сте уверени в себе си.

„И в момента нося твоята любима/ много красива рокля“

Кажете на партньора си, че сте облечени в нещо, което той или тя особено харесва, или опишете облеклото си с големи подробности. Намекнете, че не бихте имали нищо против, ако той или тя ви помогне да я свалите. След такава фраза той или тя определено ще разбере: време е да излезете незабавно!

Сексуалните партньори се привличат от миризмата. Напомнете на партньора си колко много означава за вас неговата миризма. Това може да е миризмата на кожата им или на одеколон. В замяна те също ще си спомнят за вас на телесно ниво и взаимното привличане ще се увеличи.

 

„Толкова ме възбуждаш, че не мога да работя както трябва“.

Перфектна фраза за създаване на закачлива атмосфера. Особено подходяща е, ако сте на скучно събитие или среща.

„Коленете ми се разтреперват, когато си мисля за теб“

Това е начин да повишите самочувствието на партньора си и да покажете, че той или тя е специален/а за вас. Подобна фраза, изпълнена с възхищение и романтика, несъмнено ще предизвика много нежно чувство в отговор.

„Готов съм да изпълня всичките ти желания“ / или опишете желанията си

Първата фраза е смел и невероятно ефективен начин да възбудите мъжа. И, разбира се, причина той да се отдаде на подробни фантазии.

А конкретните описания на това, което бихте правили около партньора си, също разпалват страстта. Започнете с прости фрази като: „Влизам в стаята ти“ или „Разкопчавам ризата ти“, и надграждайте оттук нататък. Това е не само вълнуващо начало на интимен разговор, но и начин да изразите желанията и фантазиите си, което обогатява връзката ви.

„Изпрати ми снимката си“

Ако имате пълно доверие на партньора си, предлагането на размяна на интимни снимки може значително да увеличи взаимното ви привличане. Пикантните снимки ще бъдат не само вълнуващо допълнение към вашия флирт, но и начин да се усетите един друг дори от разстояние.

Мръсни разговори

„Мръсните разговори“ могат да бъдат вашето тайно оръжие в секстинга. Използвате мръсни, прекалено директни и понякога груби, но диво възбуждащи фрази. В резултат на това привличането се увеличава неимоверно и можете да се отворите един към друг по нов начин.

източник: https://theday.ru/seks-otnosheniya/psihologiya/iskry-v-slovakh-12-sposobov-mgnovenno-razzhech-interes-partnera-v-perepiske/

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес