Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ториното и още трима с обвинения за отвличането на Адриан Златков*

31 януари 2018, 11:25 часа
Реклама

Четирима души са обвинени за отвличането на Адриан Златков. Това са потвърдили за Нова телевизия два независими източника.

Един от тях е Ивайло Борисов, известен с прякора Ториното (на снимката). Той нашумя покрай побоя на Околовръстно шосе срещу Васил Наумов и бившата ни състезателка на троен скок Мария Димитрова в София преди две години, когато се оказа, че биячите са част от антуража на Ториното.

* В крайна сметка информацията, че Ториното е с обвинение беше официално потвърдена от прокуратурата. Освен него, с обвинения са още трима души - Мартин Марков, Георги Джамбазов и Здравка Стефанова. Четиримата са задържани за срок от до 72 часа, като държавното обвинение ще иска те да останат за постоянно в ареста.

Адриан Златков беше отвлечен в края на август, а на 11 септември беше пуснат на свобода, след като родителите му платиха откуп. Адриан е син Тони Златков, който се занимава с продажба и лизинг на луксозни коли.

В края на ноември главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов обясни, че полицията продължава активно да работи по случая с отвличането на Златков.

Вчера bTV съобщи, че по случая е разпитван и Златомир Иванов - Златко Баретата.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес