Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ще ме убие и ще си направи гавра с трупа ми“: Поредна млада жена с разказ за насилие

04 август 2023, 08:05 часа • 3248 прочитания

Поредна млада жена разказа за насилие и заплахи от страна на бившия си приятел. Върху Илияна Парашкиева е упражнено психическо и физическо насилие. 21-годишното момиче от Бургас е бито и заплашвано от бившия си приятел, който е нейн връстник, по време на двумесечната им връзка.

ОЩЕ: В Оряхово задържаха мъж, ударил жена с бухалка по главата

"Бях тормозена физически и психически от него. Всичко започна преди месец, когато бяхме в нормални отношения. След това той започна да проявява ревност. Започна да ревнува от мои приятели, започна да рови в чатове, започна и да ми посяга", разказа Илияна в ефира на Нова телевизия.

Младата жена сподели, че насилникът и е посягал с ножица, като я заплашвал, че ще и отреже косата и ще я намушка. "Влизал е в дома ми, трошил е, идвал е през прозореца, докато аз спя, да ме гледа, докато спя", допълни момичето.

"Когато му каза, че искам да прекратим връзката ни, понеже аз не мога да търпя такова отношение, той започна да ме заплашва с убийство. Закани се да ме убие и след това да направи гавра с трупа ми", каза още Илияна.

Момчето замива за Германия, но продължил да тормози момичето в социалната мрежа. Въпреки че го блокирвала, той си правил нови профили и продължава със заплахите.

ОЩЕ: Поредна жестокост: Баща удря бременната си приятелка в корема, тя загуби бебето

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес