Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Псувни и агресия на пътя: Замесено е името на шеф на голяма строителна фирма (ВИДЕО)

25 юли 2024, 11:53 часа • 2901 прочитания

Агресията на пътя в България отдавна е сериозен проблем, на който се отделя доста внимание както в обществото, така и от медиите, а политиците ни периодично се сещат за проблема, когато има подходящ момент във вечната голяма игра.

Редакцията на Actualno.com получи сигнал за пореден случай във вечната "война по пътищата". Сигналът касае Илиян Филипов – лице на известната строителна компания ПИМК.

Кратък видеоклип относно случилото се показва ситуация, при която на пътя има спор. Единият от участниците прилича на Филипов, като в сигнала се казва, че става въпрос за него – мъжът е най-активен, а видеото е изпълнено с цветисти псувни. Трябва обаче да се има предвид, че клипът е доста кратък и няма как да се види и анализира развитието на цялата случка от самото начало - изговорените вулгарности обаче със сигурност не може да са общоприето и одобрено обществено поведение:

Филипов вече влезе във фокуса на общественото внимание, на тема "бой и тормоз". Случаят е емблематичен, защото касае един от най-големите български футболни клубове "Ботев Пловдив": С 15-минутен филм: Ботев Пловдив разказа за бой и тормоз пред "Колежа" (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес